Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
didonator
|
Пуснато на: Сря Сеп 27, 2006 15:27 Заглавие: Сайт на фирма за изолации търси критика |
|
|
Това е сайт за фирма за изолации. Решихме да подходим нестандартно и реализирахме флаш анимация горе в хедъра, за да се създаде впечетление, че сайтът се облепя с фибран и за да даде по-голяма представа на посетителите с това каква е дейността на фирмата. Молим за мнението ви за този сайт. Ето и уеб адреса: www.expert-bg.info
Благодарим предварително!
П.С: Зайци сме в този бизнес, така че простете ни евентуални пропуски, грешки и др. по сайта.  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivozag

|
Пуснато на: Сря Сеп 27, 2006 16:08 Заглавие: |
|
|
Има идея някаква, но много лошо е изпълнена!
Снимките на алпинистите са с много лошо качество
пък и доста неубедително се движат.
Общо взето не е това. Пък и при монитори
с по малка резолюция ще заемат целия екран. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bombaa
|
Пуснато на: Пет Сеп 29, 2006 23:08 Заглавие: |
|
|
Е според мен е добре като идея. Хареса ми много идеята за висенето на алпинистите в хедъра и как панела за поставяне на информация е закрепен от карабинери в двете си страни (добро дизайнерско решение). В днешно време много хора търсят нестандартното мислене в дизайнерите. Ем да изглежда просто ем да е и атрактивно. Нищо че картинките са с малко лошо качество, все пак заслужава похвала според мен. Браво! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
didonator
|
Пуснато на: Пет Сеп 29, 2006 23:13 Заглавие: |
|
|
Мерси за критиките и похвалите.
Ще имаме в предвид забележките оказани по-горе, за да не допускаме едни и същи грешки за напред.
10x  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
smokealot
|
Пуснато на: Нед Окт 29, 2006 12:07 Заглавие: |
|
|
Мисля, 4е дизайна трябваше да бъде в перспектива, да има повече дълбочина, повече пространство.
Стилът на навигацята няма нищо общо с флаша ... стилово.
Съдържанието много е увиснало.
Надписа EXPERT се повтаря 2 пъти по два коренно различни начина.
Слогана едва се забелязва.
Този изолационен елемент, който служи за фон логото е много мръсен.
Двата цвята,на материала и на EXPERT също не работят заедно. EXPERT(това ли е логото на фирмата?)...
Във карабинера и във фоотера има идея за дълбочина.
-Направи си илюстрация на този материал и сайта ще светне, можеш с няколко линии да си направиш очертанията на сграда в перспектива и да пуснеш единия работник по едната, а другия по другата стена и да ги раздвижиш по стената.
Ако не искаш да ти е 3D можеш вместо този градиент на боди-то, сложи някаква текстура да изглежда че това е стена на блок.
Относно съдържанието...прекалено много текст. Имаш достатъчно голям бутон "За нас" посетителите ще го видят. Текста е наситен с ключови думи ,това е добре. Мисля че трябва този текст да го разбие6 на 3-4 изречения (всяко в параграф)и да ги разположиш в дясно на сайта едно под друго За да привлечеш вниманието на потребителите към ключовите думи,направи ги друг цвят или ги удебели и т.н.
За малко да забравя...от звука който излиза от бутоните и от това че те потъват имам чувството ,че прерязвам въжетата на алпинистите.
С две думи,толкова....и е мое лично мнение. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|