ISSN 1312-0379

снимки?

Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Groove Manifesto Форуми -> Groove Workshop
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Fahrenheit

МнениеПуснато на: Нед Ное 16, 2003 11:41    Заглавие: снимки? Отговорете с цитат

Хм, къде е богатия фотографски материал от GW #3 Smile ...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
georgivar
Site Admin

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Нед Ное 16, 2003 16:32    Заглавие: Отговорете с цитат

Снимките от workshop.a.

Така като гледам на снимките има доста ухилени физономии Smile Май се позабавлявахме. Пък и след почивката даже успяхме и да свършим работа някаква.

Както и да е - това беше най-дългия до сега workshop - мисля около 4-5 часа продължи. Аз съм доволен. Мисля и други са доволни Smile

До следващия път.
[bo]
Нелегален

МнениеПуснато на: Нед Ное 16, 2003 16:57    Заглавие: Отговорете с цитат

Грух, потвърждавам, приятно и полезно. Другият път, дай Бобе, Флаш теми ще се разчепкват!
Върнете се в началото
stormbringer

МнениеПуснато на: Пон Ное 17, 2003 8:18    Заглавие: M mmmmmmmmm Полезно Отговорете с цитат

Laughing Аз лично съм много доволен.
Беше наистина полезно,а и доста смешно ........ маааааааа много забавно беше.

Shocked На следващия WORKSHOP може да се засегне темата за браузерите, която според мен е доста интересна.(Е ако това е след година,две може вече да не е много интересна Smile)

А и помежду другото georgivar създаде един невероятен интерфейс посредством CSS със супер структура ,но най ме впечатли подбора на цветовата гама. Smile)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Groove Manifesto Форуми -> Groove Workshop Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети