ISSN 1312-0379

Видео Програма

Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Groove Manifesto Форуми -> Представяне на проекти
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Perfect-Blue

МнениеПуснато на: Нед Юни 18, 2006 10:44    Заглавие: Видео Програма Отговорете с цитат

Здравейте.Хобито ми е да правя любителски клипове,и работя с програми като ADobe Prmeire i Adobe After Effects.Реших да направя клип,който представлява един вид презентация на програма за видео-обработка ,измислена от мен.Сложил съм нещата,които бих искал от една програма плюс интересен и различен интерфейс.
Клипа е правен миналата година през лятото,когато се учех на After Effects,затова не е перфектен,но мисля,че като за първи път съм се справил добре.
Ето линк:
http://chise.ludost.net/AMV/BG/%5bPerfect-Blue%5d%20Quatro%20nAVI%20System%20CODE%20FACTOR.avi
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ivozag

МнениеПуснато на: Пон Юни 19, 2006 10:46    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Реших да направя клип,който представлява един вид презентация на програма за видео-обработка ,измислена от мен

Какъв смисъл има да откриваш топлата вода?
Насочи ресурса към нещо полезно.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Perfect-Blue

МнениеПуснато на: Вто Юни 20, 2006 8:29    Заглавие: Отговорете с цитат

по твоята логика няма смисъл да се правят сайтове,нови филми,нови неща и така нататък - понеже все някой ще е направил нещо подобно.
От друга страна не съм виждал клип с идея като моята.
Иначе ресурса определно искам да ги насоча към нещо полезно,като си намеря работа,където уменията ми ще бъдат оценени Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Groove Manifesto Форуми -> Представяне на проекти Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети