ISSN 1312-0379

Агенция Фокус - нова визия

Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Groove Manifesto Форуми -> Представяне на проекти
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Fox

МнениеПуснато на: Чет Мар 02, 2006 16:27    Заглавие: Агенция Фокус - нова визия Отговорете с цитат

дойде времето, в което мога да покажа проекта
за съжаление само него
не и реализацията му, тъй като бе пълен провал по ред причини

все пак много бих искал да разбера, какво мислите за идеята и дизайна

» проекта
click on the image

благодаря на всички

поздрави
Fox
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
ivozag

МнениеПуснато на: Чет Мар 02, 2006 18:17    Заглавие: Отговорете с цитат

Така трудно бих могъл да преценя как би изглеждал в завършен вид особено с тези wanted катинки които ми пречат да се концентрирам,
но и иначе топ навигацията и лявата са малко дребни - сгушени и има обща сивота и липсва контраст. Липсва пространство. Огромно поле в хедъра, за реклама ли е не знам, а навигацията и др. елементи сбутани в тесни рамки.

това е за мен добро
www.cnn.com

http://www.dnevnik.bg/

дори и
standartnews.com
от тук има ощекакво да се желае
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
ivozag

МнениеПуснато на: Чет Мар 02, 2006 18:32    Заглавие: Отговорете с цитат

В другите news сайтове правят впечатление огромните заглавия
(практика взаймствана от вестниците) Това 'дърпа' новините напред особенно важните - топ новините. Ясно разчленяване на навигация
и внимателно разполагане на текстовете като се съобразяват с това че те изискват пространство. И както се вижда разчитат на бялото поле с което боравят, внимателно да отдели визуално информацията от рекламните банери и др. елементи. Иначе всичко друго води до dir.bg
един сайт, дразнещ и с неясна за мен цел. Smile
Върнете се в началото
ivozag

МнениеПуснато на: Чет Мар 02, 2006 18:35    Заглавие: Отговорете с цитат

сори ако звуча като професор но напоследък като сърфирам и чета новините ми правят силно впечатление тези неща и затова... Cool
Върнете се в началото
Дими

МнениеПуснато на: Пет Мар 03, 2006 15:07    Заглавие: Отговорете с цитат

Мисля че съм съгласен с ivozaq общо взето...
Няма как, "новините от последния час" няма как да не са ти най важния елемент в сайта.
Не знам дали зависи от теб, но ако в сайта наистина има толкова реклами отстрани, аз никога не бих влзенал повече от веднъж...
Според мен би било добре ако можеш да го подредиш така че когато четеш новина, останалите топ новини да са ти наблизо. Демек, да няма нужда да се връщаш в home-а.
ъв вътрешните страници би било добре ако измислиш как да разграничиш редовете с датата, валутния курс, настройките... Защото се събират към 120 пиксела с малки бутончета в малки правоъгълничета, и настъпва хаос, сякаш не е имало какво да направиш с пространството.
nintendo

Местожителство: Managua, Nicaragua

МнениеПуснато на: Пон Мар 06, 2006 12:03    Заглавие: Отговорете с цитат

Хммммм прави са ... иначе моя фаворит във тази категория е

http://news.bbc.co.uk/

бързо, лесно, приятно Smile
Върнете се в началото
ivozag

МнениеПуснато на: Пон Мар 06, 2006 16:57    Заглавие: Отговорете с цитат

BBC рулират особено пък телевизията им е най най... Laughing
какви шапки и заставки имат - майкоо нека се учат нашите дървари от тях Cool
Върнете се в началото
georgivar
Site Admin

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Мар 09, 2006 13:16    Заглавие: Отговорете с цитат

Само да допълня това, което писаха хората по-горе - дизайнът е много шумен и липсват силни акценти + контраст.

Много шумен - всичките тия линийки, цветни квадратчета, преливчици. По начина, по който са добавени към дизайна всъщност не добавят стойност толкова, колкото отнемат.

Акценти и контраст - всичко е много еднакво (с изключение на рекламите), равно и сиво. Отделната страница няма ясно определени начало и край, а всичко се случва едновременно и съответно нищо не изпъква. За крайните потребители това означава повече време в отсяване на важната от маловажната информация. За сайта - че няма собствена идентичност, защото не казва кое е най-важното според авторите му.

За мен това е един стандартен сайт.
uv

МнениеПуснато на: Съб Мар 11, 2006 15:24    Заглавие: Отговорете с цитат

претъпкан, не използва типографията достатъчно. твърде много рекламно място (анимирай тези картинки за да отразиш българския пазар, каквото виждам вече се случва на сайта). реализацията не се справя навсякъде с уголемени от потребителя шрифтове (уголемяването на шрифтовете прави нещата още по-претрупани)

но
инак, много издържан.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ivozag

МнениеПуснато на: Пон Мар 13, 2006 11:48    Заглавие: Отговорете с цитат

Я опитай пак, че нещо не разбрах!
Върнете се в началото
nintendo

Местожителство: Managua, Nicaragua

МнениеПуснато на: Вто Мар 14, 2006 11:26    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
реализацията не се справя навсякъде с уголемени от потребителя шрифтове (уголемяването на шрифтовете прави нещата още по-претрупани)

м? кво било .... Shocked Question
Върнете се в началото
Vania

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Нед Апр 02, 2006 9:56    Заглавие: bbc Отговорете с цитат

колегите доста са изприказвали по този проект. важното при информационните сайтове е МНОГО ДОБРА ФУНКЦИОНАЛНОСТ И ЧЕТИМОСТ. дизанерските схемите са ясни и не може да се открие колелото, има досатъчно добри в интернет. За тези сайтове детайла е много важен, умението за организация на новините и задържането вниманието на читателя и рекламодателя. тук точно това липсва.

виж www.bbc.co.uk макар, че cnn.com, кaкто ти го дадоха за пример е наистина информационна класика. [/url]
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя MSN Messenger
jasab

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Пон Апр 03, 2006 15:45    Заглавие: Отговорете с цитат

не философия,а решение: линковете друг цвят; най-четените и най-новите новини едно до друго като горните, така само губиш пространство; оранжавия баннер по-малък.,.. и проекта ще е на мах за мен, браво! Wink
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Groove Manifesto Форуми -> Представяне на проекти Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети