Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
kmakaveev
|
Пуснато на: Пон Яну 10, 2005 12:18 Заглавие: Изглед на форума във Firefox 1.0/LINUX |
|
|
Получават се размествания, когато съм във форума(Firefox 1.0/LINUX). Връзките "Статии", "Интервюта" и "Личности" слизат по надолу(под тънката черна линия под връзките), като по този начин изместват лейаута на форума надясно(ако някой желае мога да предоставя и скрийн шот). _________________ Up In Flames |
|
Върнете се в началото |
|
|
georgivar Site Admin
|
Пуснато на: Пон Яну 10, 2005 12:53 Заглавие: |
|
|
Мисля, че се сещам за какво говориш, но ми е интересно да видя. _________________ DO LESS. LIVE LONGER. |
|
Върнете се в началото |
|
|
kmakaveev
|
Пуснато на: Пон Яну 10, 2005 15:32 Заглавие: Ей, го... |
|
|
Ето връзка към screen shot-а! По същия начин изглеждат и други секции на форума: "Писане на отговор", "Списък на темите във форума"(май така се казваше). Единствено, когато съм във някоя тема(+ коментарите към нея), всичко си е наред. _________________ Up In Flames
Последната промяна е направена от kmakaveev на Пон Яну 10, 2005 18:10; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
|
kmakaveev
|
Пуснато на: Пон Яну 10, 2005 15:37 Заглавие: забравих... |
|
|
Щях да забравя и още нещо - в "Статии" положението с изместването е същото - пак същите връзки се изместват по същия начин.
На входната страница връзките под банера се скриват зад него... _________________ Up In Flames |
|
Върнете се в началото |
|
|
|