ISSN 1312-0379

Изглед на форума във Firefox 1.0/LINUX

Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Groove Manifesto Форуми -> Site Bugs & Fixes
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
kmakaveev

МнениеПуснато на: Пон Яну 10, 2005 12:18    Заглавие: Изглед на форума във Firefox 1.0/LINUX Отговорете с цитат

Получават се размествания, когато съм във форума(Firefox 1.0/LINUX). Връзките "Статии", "Интервюта" и "Личности" слизат по надолу(под тънката черна линия под връзките), като по този начин изместват лейаута на форума надясно(ако някой желае мога да предоставя и скрийн шот).
georgivar
Site Admin

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Яну 10, 2005 12:53    Заглавие: Отговорете с цитат

Мисля, че се сещам за какво говориш, но ми е интересно да видя.
kmakaveev

МнениеПуснато на: Пон Яну 10, 2005 15:32    Заглавие: Ей, го... Отговорете с цитат

Ето връзка към screen shot-а! По същия начин изглеждат и други секции на форума: "Писане на отговор", "Списък на темите във форума"(май така се казваше). Единствено, когато съм във някоя тема(+ коментарите към нея), всичко си е наред.

Последната промяна е направена от kmakaveev на Пон Яну 10, 2005 18:10; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
kmakaveev

МнениеПуснато на: Пон Яну 10, 2005 15:37    Заглавие: забравих... Отговорете с цитат

Щях да забравя и още нещо - в "Статии" положението с изместването е същото - пак същите връзки се изместват по същия начин.
На входната страница връзките под банера се скриват зад него...
Покажи мнения от преди:   
Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Groove Manifesto Форуми -> Site Bugs & Fixes Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети