Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
kmakaveev
|
Пуснато на: Чет Авг 12, 2004 15:03 Заглавие: On Air |
|
|
Въпросът ми е: къде отиват вече скрилите се постинги от "В Ефир"? Има ли архив на тези постинги? И кога другаря Луноходов(респект!) ще даде напътствия как е реализирал това "чудо на техниката"? _________________ Up In Flames |
|
Върнете се в началото |
|
|
jasab
|
Пуснато на: Чет Авг 12, 2004 16:38 Заглавие: |
|
|
kaто гестбук лесно може да се направи предполагам _________________ Sasha___Spooky__-_Strange_Addiction_(Gcr_Remix).mp3
Funky Function & Splashfunk - Housemuzik (Antonio Reale & NK dub)
jasab.net |
|
Върнете се в началото |
|
|
kmakaveev
|
Пуснато на: Пет Авг 13, 2004 9:00 Заглавие: |
|
|
Дали е лесно или не - не е ясно.
Обаче доколкото разбрах технологиите са PHP и Flash. И ми е безкрайно интересно да разбера как се прави... _________________ Up In Flames |
|
Върнете се в началото |
|
|
jasab
|
Пуснато на: Пет Авг 13, 2004 10:42 Заглавие: |
|
|
http://www.hotscripts.com/cgi-bin/search.cgi?bool=AND&query=php+flash+chat&catid=all
има доста разгледай ги и може да откриеш нещо подобно или от някое да си направиш сам почти като on air на манифесто
после може да ни го дадеш и на нас _________________ Sasha___Spooky__-_Strange_Addiction_(Gcr_Remix).mp3
Funky Function & Splashfunk - Housemuzik (Antonio Reale & NK dub)
jasab.net |
|
Върнете се в началото |
|
|
moonjogger
|
Пуснато на: Нед Фев 20, 2005 23:11 Заглавие: Re: On Air |
|
|
kmakaveev написа: | Въпросът ми е: къде отиват вече скрилите се постинги от "В Ефир"? Има ли архив на тези постинги? И кога другаря Луноходов(респект!) ще даде напътствия как е реализирал това "чудо на техниката"? |
Ми... архив по принцип би трябвало да има... поне докато някой не зачисти mySQL таблиците Показват се обаче само последните... 20 постинга доколкото си спомням.
Не си попитал -- не съм ти казал. Чат-енджина е писан на PHP и е custom. Мога да ти го пусна като open source ако имаш желание... _________________ Не закусвам, защото съм влюбен...
Не обядвам, защото съм влюбен...
Не вечерям, защото съм влюбен...
Не спя, защото съм гладен. |
|
Върнете се в началото |
|
|
|