ISSN 1312-0379

Help за нов freelance сайт

Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Groove Manifesto Форуми -> Представяне на проекти
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
forest

МнениеПуснато на: Чет Авг 20, 2009 13:55    Заглавие: Help за нов freelance сайт Отговорете с цитат

www.I-lance.bg е нов фрийланс сайт,който има за цел да се превърне в най-големия сайт за фрийланс услуги в България с перфектно обслужване, и гаранция за качество и контрол на проектите, както и коректност при плащанията.За тази цел ние се нуждаем от Вас - професионалисти, от Вашите мнения,препоръки и съвети за да можем да изградим един перфектен сайт който ще е от полза за всички нас!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Nex

Местожителство: Kazanluk/Varna

МнениеПуснато на: Чет Фев 25, 2010 9:45    Заглавие: Отговорете с цитат

Пич, такъв сайт имаше пуснат преди време и западна поради липса на адекватни клиенти ... ако питаш мен и вашия ще има същата участ! Просто на българите им липсва интернет култура, а и като цяло българските предприемачи не ценят дизайна на стоката си. Големите фирми наемат дизайн фирми.
Иначе аз участвам в други crowd sourcing сайтове, но наградите за лого се въртят около $500-$1000, а за сайтове $1000-$3000
Върнете се в началото
forest

МнениеПуснато на: Чет Фев 25, 2010 19:36    Заглавие: Отговорете с цитат

Пич, дано не се окажеш лош пророкSmile...., но факт е, че засега сайта е в застой, ще стискаме палци това да се промени.Прав си и затова, че на българите и на българските фирми им липсва интеренет културата.Още не сме свикнали,че може да се дават пари за дизайн и то през интернет.....,ама и за това ще стискаме палци да се промени!
А би ли ми казал в кои сайтове участваш ти?
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Groove Manifesto Форуми -> Представяне на проекти Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети