Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
forest
|
Пуснато на: Чет Авг 20, 2009 13:55 Заглавие: Help за нов freelance сайт |
|
|
www.I-lance.bg е нов фрийланс сайт,който има за цел да се превърне в най-големия сайт за фрийланс услуги в България с перфектно обслужване, и гаранция за качество и контрол на проектите, както и коректност при плащанията.За тази цел ние се нуждаем от Вас - професионалисти, от Вашите мнения,препоръки и съвети за да можем да изградим един перфектен сайт който ще е от полза за всички нас! |
|
Върнете се в началото |
|
|
Nex
|
Пуснато на: Чет Фев 25, 2010 9:45 Заглавие: |
|
|
Пич, такъв сайт имаше пуснат преди време и западна поради липса на адекватни клиенти ... ако питаш мен и вашия ще има същата участ! Просто на българите им липсва интернет култура, а и като цяло българските предприемачи не ценят дизайна на стоката си. Големите фирми наемат дизайн фирми.
Иначе аз участвам в други crowd sourcing сайтове, но наградите за лого се въртят около $500-$1000, а за сайтове $1000-$3000 |
|
Върнете се в началото |
|
|
forest
|
Пуснато на: Чет Фев 25, 2010 19:36 Заглавие: |
|
|
Пич, дано не се окажеш лош пророк...., но факт е, че засега сайта е в застой, ще стискаме палци това да се промени.Прав си и затова, че на българите и на българските фирми им липсва интеренет културата.Още не сме свикнали,че може да се дават пари за дизайн и то през интернет.....,ама и за това ще стискаме палци да се промени!
А би ли ми казал в кои сайтове участваш ти? |
|
Върнете се в началото |
|
|
|