ISSN 1312-0379

Мнение за сайт-портал

Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Groove Manifesto Форуми -> Представяне на проекти
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
startirai

МнениеПуснато на: Пон Авг 28, 2006 14:48    Заглавие: Мнение за сайт-портал Отговорете с цитат

Какво ще кажете за Стартирай.ком http://www.startirai.com ?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
dreado

МнениеПуснато на: Пон Авг 28, 2006 18:17    Заглавие: Отговорете с цитат

не ми вдъхва доверие
от тук следва, че неще се наложи да го отворя някога пак- камо ли да го използвам (о:
startirai

МнениеПуснато на: Пон Авг 28, 2006 23:12    Заглавие: Ами то за това са форумите Отговорете с цитат

Ами то за това са форумите , всеки да си изкаже мнението а и всеки има различен вкус и виждания за уеб дизайн и така нататък...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
maiova

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Вто Авг 29, 2006 15:25    Заглавие: Отговорете с цитат

[quote="dreado"]не ми вдъхва доверие
от тук следва, че неще се наложи да го отворя някога пак- камо ли да го използвам (о:[/quote]

Ахам.. нещо май сме свикнали вече порталите да вадят една по различна визия
http://start.bg/ това мисля е добър пример .. портал за портали хихихи виж дизайна, виж подхода, виж какво са направили хората.. виж как са съчетали цветовете елемнтите така че :
1. да не се чудиш къде си
2. да не пресвиеш очи от силните цветове..
3 .. заболя ме главата от тва синиото и само 3 сецунди издържах.. сори

П.С. добре е започнато по моето скромно мнение просто там имаше някакво подобие на стрелики.. дет ич не са за там и.. това синьото (любимият ми цвят) .. явно в тази форма и нюанс не е за моите изморени очички Sad
startirai

МнениеПуснато на: Сря Авг 30, 2006 2:46    Заглавие: ????? Отговорете с цитат

Мдааа , съгласен съм с вас.

Последната промяна е направена от startirai на Сря Авг 30, 2006 11:00; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
maiova

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Сря Авг 30, 2006 8:54    Заглавие: Re: Много си зле брато Отговорете с цитат

[quote="startirai"]Абе струва ми се че Старт.бг и Стартирай.ком са на един и същ човек и по този начин си правят много яка реклама Smile Smile Smile .[/quote]
Дълбоко се съмнявам... щото ако следваме твоята логика и преписаните прокети на въпросния човек... то...
"Пълна промяна" имало някакво такова предване по Фокс лайв ама не съм сигурня нямам кабелна.. там ората са се променяли към по добро ..явно въпросните http://www.ibg.bg/ линка който се отваря от бутончето "За нас" от старт.бг (сигурно това е и човека който ти визираш) та те/ той търсят явно пълна промяна.. но до колкото се спомням от видяното вчера (не смея да го отворя пак сайт..) ич не е на добре тая промяна... язък за убавите проекти който имат ...

Но естествено логиката ти е грешна и надали зад двата проекта стоят едни и същи лица..
stoian83

МнениеПуснато на: Вто Авг 18, 2009 10:02    Заглавие: климатици Отговорете с цитат

здравете на всички моля да ми дадете вашите мнения за този сайт интересуваме според вас дали бързо намирате информацията която ви трябва и според вас какво му може да се добави [url]www.daricclima.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Bear

МнениеПуснато на: Сря Фев 17, 2010 18:36    Заглавие: Отговорете с цитат

Хммм и на мен не ми вдъхва доверие....
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Groove Manifesto Форуми -> Представяне на проекти Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети