Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
startirai
|
Пуснато на: Пон Авг 28, 2006 14:48 Заглавие: Мнение за сайт-портал |
|
|
Какво ще кажете за Стартирай.ком http://www.startirai.com ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreado
|
Пуснато на: Пон Авг 28, 2006 18:17 Заглавие: |
|
|
не ми вдъхва доверие
от тук следва, че неще се наложи да го отворя някога пак- камо ли да го използвам (о: _________________ www.climatecrisis.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
startirai
|
Пуснато на: Пон Авг 28, 2006 23:12 Заглавие: Ами то за това са форумите |
|
|
Ами то за това са форумите , всеки да си изкаже мнението а и всеки има различен вкус и виждания за уеб дизайн и така нататък... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maiova

|
Пуснато на: Вто Авг 29, 2006 15:25 Заглавие: |
|
|
[quote="dreado"]не ми вдъхва доверие
от тук следва, че неще се наложи да го отворя някога пак- камо ли да го използвам (о:[/quote]
Ахам.. нещо май сме свикнали вече порталите да вадят една по различна визия
http://start.bg/ това мисля е добър пример .. портал за портали хихихи виж дизайна, виж подхода, виж какво са направили хората.. виж как са съчетали цветовете елемнтите така че :
1. да не се чудиш къде си
2. да не пресвиеш очи от силните цветове..
3 .. заболя ме главата от тва синиото и само 3 сецунди издържах.. сори
П.С. добре е започнато по моето скромно мнение просто там имаше някакво подобие на стрелики.. дет ич не са за там и.. това синьото (любимият ми цвят) .. явно в тази форма и нюанс не е за моите изморени очички  _________________ "... за да се докоснеш до дизайна, виж с очите на слепец..." |
|
Върнете се в началото |
|
 |
startirai
|
Пуснато на: Сря Авг 30, 2006 2:46 Заглавие: ????? |
|
|
Мдааа , съгласен съм с вас.
Последната промяна е направена от startirai на Сря Авг 30, 2006 11:00; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maiova

|
Пуснато на: Сря Авг 30, 2006 8:54 Заглавие: Re: Много си зле брато |
|
|
[quote="startirai"]Абе струва ми се че Старт.бг и Стартирай.ком са на един и същ човек и по този начин си правят много яка реклама .[/quote]
Дълбоко се съмнявам... щото ако следваме твоята логика и преписаните прокети на въпросния човек... то...
"Пълна промяна" имало някакво такова предване по Фокс лайв ама не съм сигурня нямам кабелна.. там ората са се променяли към по добро ..явно въпросните http://www.ibg.bg/ линка който се отваря от бутончето "За нас" от старт.бг (сигурно това е и човека който ти визираш) та те/ той търсят явно пълна промяна.. но до колкото се спомням от видяното вчера (не смея да го отворя пак сайт..) ич не е на добре тая промяна... язък за убавите проекти който имат ...
Но естествено логиката ти е грешна и надали зад двата проекта стоят едни и същи лица.. _________________ "... за да се докоснеш до дизайна, виж с очите на слепец..." |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stoian83
|
Пуснато на: Вто Авг 18, 2009 10:02 Заглавие: климатици |
|
|
здравете на всички моля да ми дадете вашите мнения за този сайт интересуваме според вас дали бързо намирате информацията която ви трябва и според вас какво му може да се добави [url]www.daricclima.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bear
|
Пуснато на: Сря Фев 17, 2010 18:36 Заглавие: |
|
|
Хммм и на мен не ми вдъхва доверие.... |
|
Върнете се в началото |