Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
yavori
|
Пуснато на: Вто Май 29, 2007 20:03 Заглавие: Градивна критика за български сайт тип Social Network |
|
|
Сайтът е създаден изцяло с помоща на свободни и отворени технологии:
- Ruby on Rails
- Apache Httpd
- Mongrel
- MySQL
- Fedora Linux
Моля за градивна критика отностно дизайна и функционалността... надявам се да ви хареса.
Опитали сме се да наблегнем на разни малки благинки, които да направят сайта по лесен за използване. Може да се гласува за публикации като се сформира коефициент за дадената публикация, по който се преценява дали тя да стане популярна/свежа или да остане непопулярна/зелена. Възможност за коментиране върху публикации, RSS и други...
http://svejo.net
Какво е SVEJO.NET ?
SVEJO.NET е революционна система за отсейване и подбор на качествени
уеб ресурси. Сайтът е напълно подържан от хората, които го посещават.
SVEJO.NET е един от първите Social Network сайтове в България. |
|
Върнете се в началото |
|
|
georgivar Site Admin
|
Пуснато на: Сря Май 30, 2007 9:01 Заглавие: |
|
|
Е чак пък революционна система. Digg.com е на около две години и така като гледам функционалността на двата сайта се припокрива.
Иначе откъм дизайн не е много добре. Направо си е зле. Има прекалено много различни размери на шрифтове и цветове, което води до визуален шум, разсейване, пречи да се определи йерархията на отделните елементи и т.н.
При регистрация и логване нещо много забавя компютъра ми. Частта със социалната мрежа още я няма в сайта.
Толкоз от мен.
Иначе успех. Ако направите добро копие на digg може и да имате успех. В момента обаче това е просто един недовършен сайт според мен.
Стискам палци. _________________ DO LESS. LIVE LONGER. |
|
Върнете се в началото |
|
|
|