ISSN 1312-0379

Groove Workshop #4

Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Groove Manifesto Форуми -> Groove Workshop
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
georgivar
Site Admin

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Дек 09, 2003 10:43    Заглавие: Groove Workshop #4 Отговорете с цитат

В събота (13 декември) от 13:00 часа на 13 етаж... шегувам се... на 1 етаж в СБХ на Шипка 6 ще се проведе етвъртият Groove Workshop. Този път темата ще е Flash технологията.

Подробности на сайта на Groove Workshop.

Би било полезно и интересно ако споделите предварително своите мисли и опит свързани с използването на Flash - използате ли Flash въобще, успешни ли са проектите, в които използвате Flash, какви преимущества виждате, какви недостатъци и т.н.

Ако имате желание да се дискутира някоя съвсем конкретна тема или проблем - кажете сега във форума, защото както съм се убедил - да се изправиш пред 40-50 души, за да зададеш своя въпрос не е много приятно първия път Smile
[bo]
Нелегален

МнениеПуснато на: Вто Дек 09, 2003 14:19    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз да задам един неудобен въпрос - защо не тури новият модел на сайта...? Вече 4 човека ме питат защо на някои места в текущия пише етаж 1, а на други - етаж 2. Освен туй и малко се губят данните за старите събития, за това вече говорихме...

Ако блога ти е извинението - според мен е излишен, има по 1 новина на 6 месеца, нищо не пречи да ръка да дойде.

Пак казвам - ако искаш хелп за съставянето и оформянето на архива или текущият workshop - кажи. М/у другото имам малко повече информация по отделните теми, но явно ще почака...
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Groove Manifesto Форуми -> Groove Workshop Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети