ISSN 1312-0379

Малко диазйн и малко изкуство

Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Groove Manifesto Форуми -> Представяне на проекти
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
pablo3

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Съб Май 02, 2009 13:54    Заглавие: Малко диазйн и малко изкуство Отговорете с цитат

Здравейте,
Представям на вниманието на всички Ви, моите идеи и концепции в областта на дизайна и някои неща в сферата на изкуството. Предлагам да се запознаете с моята галерия - www.pavel3.deviantart.com/gallery/. Подготвям още интересни разботки, но съм малко предпазлив дали да ги излагам, защото много крадлив народ се е навъдил, който не уважава труда и авторско право, но няма как трябва да се рискува. Все пак трябва да ме оценявате Вие потребителите и евентуалните ми бъдещи клиенти SmileSmileSmile. Винаги ще има кой да те хареса и кой не, няма средно състояние. Непрестанно споделям и показвам идеите и творенията си и независимо от това дали са професионалисти, клиенти или обикновенни потребители, които просто гледат аз уважавам всяко едно мнение. Занимавам се с продуктов дизайн, скулптурани модели и образи на фантастична, комикс и филмова тематика, изработка на детайли, промишлени изделия, екстравагантни отливки, фигури, аеродинамични части за мотоциклети, автомобилии или водни превозни средства, изделия по индивидулна поръчка, седалки, стъкломатови мебели, малки обекти и изделия, макети, скулптури , калъпи и отливки, и т.н. Изработвам по собствен дизайн или по зададен обект, снимки, чертежи, скици, продукти и т.н. Надявам се да не Ви плаша с моя твърде „разнообразен асортимент от способности” и да не звучи прекалено нескромно, но мога да кажа, че се старая да се развивам в различни насоки - моделиране, разработка на прототипи и изделия, продуктов дизайн и подобни неща, които се правят в специализирани студиа и ателиета.

С Уважение:
дизайнер Павел Влахов

уеб галерия: www.pavel3.deviantart.com

www.pavel3.deviantart.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Groove Manifesto Форуми -> Представяне на проекти Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети