Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Fox
|
Пуснато на: Пон Мар 20, 2006 15:31 Заглавие: ново сайтче |
|
|
eshkenazy
какво и защо не Ви или Ви харесва?
мерси |
|
Върнете се в началото |
|
|
nintendo
|
Пуснато на: Пон Мар 20, 2006 15:37 Заглавие: |
|
|
Малко навигацията ме затрудни. |
|
Върнете се в началото |
|
|
Дими
|
Пуснато на: Пон Мар 20, 2006 17:31 Заглавие: |
|
|
При заглавието, помисли кое от двете искаше да е по-важно: името, или професията? Защото нищо не бие контраста на бяло с черно...
Аз не бих го направил толкова чисто, не и за диригент. Помисли какъв е интериора на операта, капиталите, балконите, цялото осветеление: всичко лъха на викториянски стил.
Не усетих никакво обръкване с менюто Не знам само дали има логика да се скрива така, или би било по-добре да си седи разпънато?
Музиката ми харесва, но може само на мен да ми хареса, по принцип много хора слушат музика докато сърфирът и се получава умешване. _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
|
ivozag
|
Пуснато на: Пон Мар 20, 2006 18:22 Заглавие: |
|
|
Цитат: | Аз не бих го направил толкова чисто, не и за диригент. Помисли какъв е интериора на операта, капиталите, балконите, цялото осветеление: всичко лъха на викториянски стил. |
Напротив, диригент - класическа музика - изчистено - премерено
мен само ме смущава синия чвят на Maxim H. Eshkenazy
иначе другото не е лошо! |
|
Върнете се в началото |
|
|
ivozag
|
Пуснато на: Пон Мар 20, 2006 18:27 Заглавие: |
|
|
А, сори, и снимката с диригентската палка е с някакъв неверен филтър. Дразни яко със закъснение като сърфираш из сайта. |
|
Върнете се в началото |
|
|
Дими
|
Пуснато на: Пон Мар 20, 2006 20:19 Заглавие: |
|
|
ivozag написа: |
класическа музика - изчистено
|
Ммммммм... не мисля
Самата епоха на музиката не е "изчистена" (изчистено е контроверсиялна дума) Не е нужно да е кичозно за да пресъзаде чуството че си на примиера на Моцарт... _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
|
jasab
|
Пуснато на: Пет Мар 31, 2006 8:52 Заглавие: |
|
|
нямам никакви забележки
Самата епоха на музиката не е "изчистена" да много си прав,
но не съм съгласен, че трябва филхармония и зала, за да почустваш духа на музиката _________________ Sasha___Spooky__-_Strange_Addiction_(Gcr_Remix).mp3
Funky Function & Splashfunk - Housemuzik (Antonio Reale & NK dub)
jasab.net |
|
Върнете се в началото |
|
|
OMAR
|
Пуснато на: Пон Апр 03, 2006 23:27 Заглавие: |
|
|
Mnogo dobur site. Pove4eto classic muzikanti iskat neshto to4no takova
mislia 4e si ulu4il cvetovete s gledna to4ka na tova koeto predpolagam e iskal klienta ti.(sinioto malko nemi se vurza oba4e)
siteto se razglejda za nema i 2 min ako ne 4etesh teksta i mnogo lesno se dostiga do tova koeto tursish. Iakoto e 4e .... mnogo trudno shte go izrazia no ..... 4e effecta pravi formata bez da se natrapva ili neshto takova ... (prosto takiva siteta me kefiat)
Ako tova menu oburkva neznam to e prosto e variant na onova nai-staroto deto e kato plan4e na uroka i e slogeno na ubu miasto.
Neznam ,znaeh koi e Vladimir Eshkenazi sega znam 4e ima i Maxim
p.s A da muzi4kata neshto .... moje da slojish nekolko par4eta ta da ima pone izbor ili neshto takova _________________ ОМАР |
|
Върнете се в началото |
|
|
OMAR
|
Пуснато на: Пон Апр 03, 2006 23:46 Заглавие: |
|
|
Vsashnost horata ot classic music sa vse oshte ( i nema kak) v sveta na "serioznoto" izkustvo. Pri design neshtata niakaksi ne sa postaveni v sferata seriozno i tendencii koito po4vat prez romantizma svurshvat s na4aloto na design. (tova vi go kazvam s nadmenen ton i otgore , ka4en na polu razpletena koshnica)
Ta .. ideata mi 4e siteto e iz4isteno i s cvetovete koito si slojil ("bez brushtolevene") se svurzva s nekakva serioznost
M/u dr za palkata, kogato beh maluk slushah Betoven ot plo4a sus unikalno shodna snimka taka 4e da ne ti puka usetil si mnogo pravilno
classic style-to _________________ ОМАР |
|
Върнете се в началото |
|
|
Дими
|
Пуснато на: Вто Апр 04, 2006 2:26 Заглавие: |
|
|
jasab написа: | нямам никакви забележки
Самата епоха на музиката не е "изчистена" да много си прав,
но не съм съгласен, че трябва филхармония и зала, за да почустваш духа на музиката |
E. Разводняваме вече; такива тълкувания са много персонални за всеки.
Аз твърдях че просто масовата представа за класическата музика се асоцира с такива викториянски интериори и елементи... _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
|
|