Предишната тема :: Следващата тема |
Какви теми да се обсъждат? |
По-общи |
|
7% |
[ 1 ] |
По-конкретни |
|
69% |
[ 9 ] |
Без теми (всякакви въпроси) |
|
0% |
[ 0 ] |
Не знам (всичко ми е интересно) |
|
15% |
[ 2 ] |
Влиянието на алкохола върху нервната система |
|
7% |
[ 1 ] |
Жени / мъже |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Общо гласове : 13 |
|
Автор |
Съобщение |
georgivar Site Admin
|
Пуснато на: Пет Сеп 12, 2003 13:57 Заглавие: Теми? |
|
|
В главата ми се въртят няколко теми за бъдещи Groove Workshops. Но преди да се мине от изчакване към действие ми се щеше да чуя какво мислят и некои от хората, които се въртят наоколо. |
|
Върнете се в началото |
|
|
kmakaveev
|
Пуснато на: Съб Сеп 13, 2003 15:11 Заглавие: по-конкретни теми |
|
|
ами да. най-общо казано - такива неща! за навигацията в уеб, за графиките, за илюстрациите, за хубавите неща, за лошите неща, за ползваемостта, за CSS, за ECMA Script, за XSLT, за SVG...(ей-й-й, май се поувлякох) - теми много! по три-четири теми на Workshop е добре! обединени, естествено, според това за какво става дума - напр. 4 теми само за скриптове и код, 4 теми само за графичен дизайн, отделни теми за ползваемостта, новите технологии в уеб, визуалния интерфейс, layout дизайн... да не забравяме и фотографията! _________________ Up In Flames |
|
Върнете се в началото |
|
|
gradinko
|
Пуснато на: Чет Сеп 18, 2003 10:11 Заглавие: отношенията с клиентите |
|
|
как да обучаваме тъпите клиенти. и дали да ги обучаваме, или да правим възможно най-бързо лайната, които искат. как да намираме умни клиенти и тн. |
|
Върнете се в началото |
|
|
jd
|
Пуснато на: Чет Сеп 18, 2003 19:55 Заглавие: |
|
|
.net арта
css и ползваемост
интерфейс дизайн и имплементация в клиентски решения
ами за тези се сещам. сигурно и още мога да измисля, но това ми идва от раз _________________ JD |
|
Върнете се в началото |
|
|
Vania
|
Пуснато на: Вто Ное 11, 2003 11:25 Заглавие: xml |
|
|
аз искам да xml, ама май няма да стане. но е добре да се говори и за css още, още, още.
и за това как се прави добра архитектура на един сайт. _________________ vv
designfield.org |
|
Върнете се в началото |
|
|
FPrint
|
Пуснато на: Нед Фев 12, 2006 12:44 Заглавие: |
|
|
(znam, che e stara... ama mina poredniq workshop, puk az nqma da pravq nova tema, shtot okysnqh tam... )
А защо не и за т.нар. нова парадигма "WYGISWYS" и мястото и в уеб дизайна, за което споменава чичко Нийлсен. Може да обсъдим долколко са юзъбъл сайтовете на гурутата по юзъбилити...
И въобще... следващият уъркшоп нека да е в по-нормално време, че като свърши да може да се отрази нещо ... по-така вечерно Имам предвид скара, сръбска музика и бой... ъф... не де
Ама ме разбрахте. _________________ weeee |
|
Върнете се в началото |
|
|
|