ISSN 1312-0379

Какво ново бихте искали на сайта?

Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Groove Manifesto Форуми -> Site Bugs & Fixes
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
georgivar
Site Admin

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Яну 13, 2003 12:00    Заглавие: Какво ново бихте искали на сайта? Отговорете с цитат

Сега е момента да си поръчате онова, за което винаги сте мечтали да има на Groove Manifesto.

Само трябва да чуем какво е то?

Последната промяна е направена от georgivar на Пет Мар 21, 2003 9:13; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
cargo

Местожителство: Сф.

МнениеПуснато на: Вто Яну 14, 2003 14:41    Заглавие: Отговорете с цитат

1. бира на корем? Laughing
2. пове4е статистики - за използваемост на даден цвят, шрифт, одобрението му от посетителите - нещо такова
3. споменах ли бирата?, да.... зна4и - линкове за туториали
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
georgivar
Site Admin

МнениеПуснато на: Чет Яну 16, 2003 12:41    Заглавие: Отговорете с цитат

Аха!

Значи бира. И линкове за туториали Smile Нещо към бирата? Освен още бира разбира се Smile
deian

МнениеПуснато на: Чет Яну 16, 2003 14:00    Заглавие: Отговорете с цитат

може би ще бъде готино ако има форма за директен upload към сайта на линкове от юзърите без редакторска намеса. като на newstoday f.e.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Нелегален

МнениеПуснато на: Чет Яну 16, 2003 17:19    Заглавие: Отговорете с цитат

Демокрацията не е много по комунистически, но въпреки това ще опитаме Wink
Върнете се в началото
cargo

МнениеПуснато на: Чет Яну 16, 2003 17:36    Заглавие: Отговорете с цитат

georgivar написа:
Аха!

Значи бира. И линкове за туториали Smile Нещо към бирата? Освен още бира разбира се Smile

може може.... зна4и може и да измислим песни4ка... само 4е не за ЗЛАТО.. ами за БИРА - например
Бира, Бира, Бира,
Бира, Бира, Бира, Бира,
Бира, Бира, Бира,
Бира, Бира, Бира, Бира,.

после да я изпеем и да се зарежда за фон на главната страница
Very Happy Smile Cool Razz Wink
Върнете се в началото
Нелегален

МнениеПуснато на: Чет Яну 16, 2003 22:10    Заглавие: Отговорете с цитат

така.... значи да помисля Cool

1. линкове.... много и много свежи линкове. вдъхновението от свежи неща винаги води до някакво прищракване някъде дълбоко в мозъка, което от своя страна би могло да доведе до създаването на нещо великолепно!

2. туториали.... човек винаги има какво да научи!

3. сайт ревюта? може би да, може би не... по-скоро нещо като 'site of the week' или 'site of the day'

4. по-често обновяване на 'личност на месеца' например (а не една личност да е личност на месеца няколко месеца....)

5. (_)] Smile

ами това е от мен! Smile
Върнете се в началото
jd

Местожителство: София, BG

МнениеПуснато на: Чет Яну 16, 2003 22:13    Заглавие: Отговорете с цитат

ей пак забравих да се логна като поствам..... Sad
това предното мнение е от мен!
cargo

МнениеПуснато на: Пет Яну 17, 2003 12:15    Заглавие: Отговорете с цитат

аз бих казал
" вдъхновението от МНОГО БИРА винаги води до някакво прищракване някъде дълбоко в мозъка, което от своя страна би могло да доведе до създаването на нещо великолепно! "

о, да
Rolling Eyes
Върнете се в началото
jd

МнениеПуснато на: Пет Яну 17, 2003 13:41    Заглавие: Отговорете с цитат

може и така да се каже също Smile
am

МнениеПуснато на: Пон Яну 20, 2003 0:20    Заглавие: Отговорете с цитат

Като пропусна линковете, статиите и другите подобни (хм, май не ги пропуснах) ... може би наистина личност на месеца, малко повечко история (така да се каже) ... site review няма да е лошо ...

Честно казано не търся нещо конкретно, а нещо стойностно (дали ще бъде линк, статия или нещо друго, за мен не е от голямо значение). Качеството ме привлича, май, най-много. Май нямаше полза от този коментар. Хм. Както и да е. Това си мисля аз.
Върнете се в началото
gradinko

Местожителство: sf

МнениеПуснато на: Пон Яну 20, 2003 11:21    Заглавие: ако ще са линкове, Отговорете с цитат

бих искал да са бг е-дизайн линкове. чувам напр за някой, и се питам бе що за неща е направил, идвам тука на "бг дизайнери" и виждам. ето миналата седмица ми попадна хубавичкият сайт на amitystudio.com, които са бг, и ги погледнете ако не сте, и бих искал някой по-рано да ме осведомява за такива неща, много моляSmile

и ресурси! че ако клъцнат gettyone, мрачни дни ще настанат за родния дизайн... share, madafakaz!
Върнете се в началото
PIIP

МнениеПуснато на: Вто Яну 21, 2003 17:40    Заглавие: Купчина с ползваемост... Отговорете с цитат

....ей това искам.......

Искам да има нещо, като тип оф тъ дей... даже не нещо а направо тип оф тъ дей.... при релоад - нова задачка - например: Има ли нужда от title анхор в img елементите при наличие на атер. текста... и следва тоговор - не е лошо да има - някои браузъри не показват алт-та по подразбиране - ама колкото и да гледах разни четива - там пише, че това не спомага за ползваемостта но пък увеличава кода...

Онова с дизайнерите на едно място ми хареса.. интевюта - ако може само с български... ако не стигнат - може и руски... Smile)))))) - тази думичка web designer - трябва да бъде обяснена - такова нещо не съществува... ( са да не ми налетите Smile - тия дето програмират - и с тях интервюта...... и там и с другите паяци по мрежата

да се спретне един .rss

да има бърза навигация - понякога ми отнема време да намеря някоя статия - а обикновенно знам точно коя търся...

мисля, че може да нахвърлям още нещо - но съм умрял от глад от толкова мислене.....
jd

МнениеПуснато на: Нед Яну 26, 2003 19:41    Заглавие: Отговорете с цитат

това с rss-a с две ръце съм ЗА! Very Happy
iv4u

МнениеПуснато на: Пон Мар 03, 2003 0:42    Заглавие: Отговорете с цитат

аз не искам бира, защото си заливам клавитурката с нея!

но като се замисля, последната ме ядосва понякога и аз я наказвам, като я бия в монитора... ето така става като пиеш бира с текила (за да съм по-точен 1 бира с 2 малки текили - това се прави няколко пъти). затова неща бира.

иначе тва с бг дизайнерите е много яко. т'ва с tip of the day не ме кефи.
личност на месецааа, абе може. за линковете и вдъхновението ще се радвам много. оф и кво беше друго. а, да не забравя - тва са само нови неща дет може да ги има, старите ще си останат, да сме на ясно. е може да не са всичките. все пак не решавам аз нали.
може статиите някак си да са по-интегрирани с форума, отстрани (или отдолу, абе някаде си) до самата статия да се виждат заглавията на обсъждането и във форума.
всъщност тва май го имаше и аз май само се излагам Embarassed . ама ако го е нямало значи - приемете го като предложение.

и най-важното. да го има самото groove.manifesto. айде бе, ко стаа искааааам....
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
gradinko

Местожителство: sf

МнениеПуснато на: Пон Мар 03, 2003 18:17    Заглавие: да бе, дееба Отговорете с цитат

аре варзоновцев, ни сайт, ни семинар, а тя пролетта лумка на вратата! аре, давай, че като те хване пролетната умора не си представям как ще е.
Върнете се в началото
georgivar
Site Admin

МнениеПуснато на: Пон Мар 03, 2003 20:39    Заглавие: Отговорете с цитат

Виж за пролетната умора не се бях сетил Smile

За сайтове и семинари съветвам никой да не се притеснява - ще има много и от сърце Smile Обаче след малко. Търпение.

И още нещо:
Stydent4e

Местожителство: trqvna

МнениеПуснато на: Пон Юли 14, 2003 14:31    Заглавие: pove4e resursi... Отговорете с цитат

bi bilo hubavo da ima pove4e linkove kum resursi... osven tova nqkoi be6e spomenal 4e iska samo bulgarski dizaineri - ne mislq 4e e dobra ideq
tova e ot men Very Happy
Шмилев

МнениеПуснато на: Сря Юли 30, 2003 14:05    Заглавие: Принтерска версия на статиите, е ли е възможно? Отговорете с цитат

Мисля, че това е удобство.
Лично аз предпочитам да чета от разпечатка.
Оставяйки само с лист хартия успявам да вникна по-добре и да осмисля това което чета.
Машината ме ангажира прекалено много.

Предварително благодаря.
Върнете се в началото
madlen

Местожителство: Bulgaria

МнениеПуснато на: Съб Сеп 13, 2003 0:00    Заглавие: Отговорете с цитат

Георги , няма ли да направим едно интервю най-накрая?Smile
те, твойте жертви все ги изпускаш Razz с мистър Т. другата година ще бъде, сега помисли за някой друг Smile ( може и аз да помисля Cool )
dreado

МнениеПуснато на: Съб Ное 08, 2003 5:15    Заглавие: u... Отговорете с цитат

neznam az tap li sam .ama v slucahi che ima she mi e dobre da mi pokajete kade sa tiq saitove na bg designer(web) studioss. mislq chje she e dobre da ima pone e dno link4e . horata po lesno she razglejdat studiata i sastevremenot tehnite tvorbi...
Върнете се в началото
^^P

Местожителство: Shoplandia

МнениеПуснато на: Нед Сеп 05, 2004 16:06    Заглавие: jobs Отговорете с цитат

edna dopulnitelan tema za JOBS mai nqma da e izli6na vuv foruma.
spored men 6te e dosta polezna i za ednite.., i za drugite ;)

predpolagam,che e dosta optimistichno, no moje sigurno da se napravi i edna tema za LITERATURE naokolo.. koqto da e samo za obmqna i/ili prodavane na knijki, svurzani s design-a i drugi shodni interesni specialnosti ;)

sus6to taka moje da ima edno malko karence v index-a na site-a, koeto da pokazva snimkata na denq ot photo.cult.bg ,primerno

imam problemi chesto s logvaneto vuv foruma.
logna se i posle hukna da pisha,no dokato se dobera do praznite poleta za populvane i veche se okazva, che ne me "razpoznava"...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
jasab

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Пон Сеп 06, 2004 17:53    Заглавие: Re: jobs Отговорете с цитат

^^P написа:
predpolagam,che e dosta optimistichno, no moje sigurno da se napravi i edna tema za LITERATURE naokolo.. koqto da e samo za obmqna i/ili prodavane na knijki, svurzani s design-a i drugi shodni interesni specialnosti Wink

ти имаш ли нещо за обмяна и продаване или търсиш? защото мисля, че ще има само хора, който търсят, а никой няма да предлага и ще се обесмисли, но ако има, аз лично си търся нещо конкретно и бих питал в една такава тема. как стоят нещата с книгите за дизайн в българия, могат ли да се намерят някакви? някой да разясни, ако знае
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
^^P

МнениеПуснато на: Пон Сеп 06, 2004 22:48    Заглавие: Отговорете с цитат

neznam dali tuk e mqstoto,no :
mi dostatuchno e vseki da ima po 2-3 knijki za da stane interesna istoriqta ;)
az primerno nqmam mnogo nalichna literatura,no edin takuv forum neminuemo 6te e ot polza za vsichki.
nai-malkoto 6te znam kakvo da tursq i 6te e systematizirano,a nqma da obikalqm postovete za da razbera edno ili drugo zaglavie.

kolko gotini knigi sum si nabelqzal da si kupa nqkoi den... no kakto znaem sa na gotini ceni. i zatova si mislq,che spokoino moje da obmenqme i malkoto, koeto imame ;))
nqkoq knijka za typo, nqkoq za photography.. druga za designa na 20 vek... 4-ta za architecture... - vse pak nqkude naokolo mai pisheshe "field of vision" ;P

e, georgy - 6te se uredim li ?
Върнете се в началото
jasab

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Вто Сеп 07, 2004 11:26    Заглавие: Отговорете с цитат

ok, kakvo to4no imash predvid pod obmenqme? za vinagi ili za vremenno polzvane?
Върнете се в началото
^^P

МнениеПуснато на: Вто Сеп 07, 2004 16:40    Заглавие: vremenno Отговорете с цитат

vremenno, estestveno ;)
puk ako nqkoi tolkova se vliubi v predostavenata mu knijka/literatura moje posle da si q kupi ili 6trakne na xerox..
tuk nqkoi 6te kaje "eeee, xerox..."
no spored men tova e po-dobre ot nishto ;)

az vikam da posprem s postovete tuk i da izchakame edna takava otdelna TEMA vuv foruma ;P
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Groove Manifesto Форуми -> Site Bugs & Fixes Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети