ISSN 1312-0379

Дай безценното си мнение

Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Groove Manifesto Форуми -> Свобода за народа
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
jasab

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Пон Фев 23, 2004 14:44    Заглавие: Дай безценното си мнение Отговорете с цитат

дай безценното си мнение и коментари за това, което виждаш отдолу. защо не ти харесва или защо ти харесва? като какво би го характеризирал? ако нещо не ти е ясно или имаш въпрос питай!

малко е тежка (450кб), но вярвам че връзката ти е перфектна!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
georgivar
Site Admin

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Фев 23, 2004 15:21    Заглавие: Отговорете с цитат

Това е опаковъчна хартия за подаръци!
madlen

Местожителство: Bulgaria

МнениеПуснато на: Пон Фев 23, 2004 16:17    Заглавие: Отговорете с цитат

напълно съм съгласна с Жоро.
inty

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Пон Фев 23, 2004 16:42    Заглавие: Отговорете с цитат

Така ще изглежда скрийншот на картинката пред очите на някой солидно препил, след като са го фраснали яко по тиквата, за да му свият личното имущество! Confused
margaritka

МнениеПуснато на: Пон Фев 23, 2004 18:11    Заглавие: bug Отговорете с цитат

otkroveno.... ne mislia che ima harmonia v cvetovete...osven ako tova ne e tursen efect... i ako ne e hartia za specialni podaruci za specialni hora Wink
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
rovas

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Фев 24, 2004 14:24    Заглавие: Отговорете с цитат

Могууу шарена и претруфена имитация на нещо като заставка на музикален ТВ канал Idea като изключим раирания background, който пък е "задължителен" в много Web сайтовете напоследък, с малки вариации на тема наклон на линиите.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Delian

Местожителство: Сливен

МнениеПуснато на: Вто Фев 24, 2004 16:55    Заглавие: uf Отговорете с цитат

Уф, нищо не разбирам от такива изкуства но ще дам "безценното си мнение".

Не знам за какво е и какво е, но фона нещо хич не ми одисва, в смисал текстурата, цвета си е твое мнение!
И тия тъмно червените звезди имат сянка, която някък безуспешно се мъчи подреди хаоса. А и едната светло зелена.

Ама кажи какво е, щото на нищо не ми прилича.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
gradinko

Местожителство: sf

МнениеПуснато на: Вто Фев 24, 2004 23:08    Заглавие: жестоко е Отговорете с цитат

непременно трябва да го продадеш. не падай под 3500 евро ако ще турско да стане
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
n1x0n

МнениеПуснато на: Сря Фев 25, 2004 13:15    Заглавие: Отговорете с цитат

Нека позная?
Тренирал си с новите плъгини за Photoshop CS:
Ugly Star Deluxe 2.0
Disturbing Background Pro 1.5
Circle In Circle 3.14
и после завършителни работи с
Bad Composer CS?!
Нали?!
p.s. а Градинко с тези 3500 EUR ти подбива цената! Рембрант на аукционите върви по 250 - 300 000 и то за работи, които са стари! Ти това чисто новото можеш поне двойно до му искаш!
jasab

МнениеПуснато на: Сря Фев 25, 2004 15:03    Заглавие: Отговорете с цитат

става дума за personal project, за съжаление на този етап от хардуеното развитие не може да бъде изчислен и видян, под който и е да е плеър. 30 секунди 60 кадъра отворен размер. с две думи flash. опитах да го експортирам в MOV, no flash mx ми прави грешки. . .
n1x0n за това, което си изброил толкова старателно, сега ще те разочаровам, защото на това, което тук съм постнал и виждаш - е изцяло разработка на флаш и с 6 символа (петолъчката, 8лъчката, точка, и няколко окръжности разположени в първия символ, и оттук нататък, всеки следващ символ съдържа до 5 от предишния и последния е бекграунд). Накрая бекграундите от символа са 3. Електриково злените петолъчки и тъмнолилавите, тези, които имат сянка както някой отбеляза са напълно отделен символ и може да се каже, че е единствения статичен.
найстина е за специални хора, за това няма съмнение...
неразбрах ебавка ли е това за продаването му за 3500 евро...
и никой не каза в крайна сметка дали му харесва, а аз обещавам да го постна много скоро в motion...
Върнете се в началото
georgivar
Site Admin

МнениеПуснато на: Сря Фев 25, 2004 22:50    Заглавие: Отговорете с цитат

flash ли дава грешки или просто процесорът се изпържва? Smile
kmakaveev

МнениеПуснато на: Чет Фев 26, 2004 10:14    Заглавие: ето го поредното безценно мнение! Отговорете с цитат

Стигнал съм до доста важен извод - обикновено(но не винаги) критиците са тези, които критикуват, а на практика не са способни да направят нещо стойностно(напр. да пуснат Фотошоп и да направят нещо по-добро от това, което са изкритикували жестоко и на всичкото отгоре са казали, че по еди-какъв си начин това можело да се направи по-добре Smile). Та и аз като един критик да си кажа...

Това, което си направил е една хубава и интересна картинка! Въпросът е: за какво ще я използваш? Ако просто си седнал и си направил на Фотошоп(или Флаш) това нещо от нямане какво да правиш, то аз имам доста такива експерименти(е, не толкова добър като твоя, но...)! Ако, както казваш, е част от някакъв "зверски" Флаш - постни УРЛ да го видим Smile

Иначе картинката е много свежарска! А аз харесвам свежи неща! Дерзай! Има хляб в теб(и сирене, и луканка ... Smile)!
madlen

МнениеПуснато на: Чет Фев 26, 2004 15:12    Заглавие: Re: ето го поредното безценно мнение! Отговорете с цитат

kmakaveev написа:

Въпросът е: за какво ще я използваш? Ако просто си седнал и си направил на Фотошоп(или Флаш) това нещо от нямане какво да правиш, то аз имам доста такива експерименти(е, не толкова добър като твоя, но...)! Ако, както казваш, е част от някакъв "зверски" Флаш - постни УРЛ да го видим Smile

добър дизайн се получава, когато мислиш в обратен ред т.е. първо от какво имаш нужда, а после да го пресъздаваш визуално. Мисленето от какво имаш нужда не отхвърля мацането на екрана, колкото за да канализираш идеите си, но после почваш на чисто.

Така си мисля аз Smile
georgivar
Site Admin

МнениеПуснато на: Чет Фев 26, 2004 17:13    Заглавие: Отговорете с цитат

ама това дизайн ли е?
madlen

МнениеПуснато на: Чет Фев 26, 2004 23:38    Заглавие: Отговорете с цитат

... на опаковачна хартия Razz
jasab

МнениеПуснато на: Пет Фев 27, 2004 16:00    Заглавие: Отговорете с цитат

georgivar написа:
ама това дизайн ли е?

... ами мисля, че мадлен ти отговаря севсем категорично, като автор на това, дори и да не е дизайн за теб. аз мисля, че изясних по-горе какво е, но вярвам, че мадлен знае по-точно за какво става дума! аз също търся отговор на този въпрос ...
Върнете се в началото
georgivar
Site Admin

МнениеПуснато на: Съб Фев 28, 2004 0:14    Заглавие: Отговорете с цитат

не бе Smile

имах предвид, че по-скоро като арт проект звучи Smile
jasab

МнениеПуснато на: Пет Мар 12, 2004 20:13    Заглавие: Отговорете с цитат

не разбрах, къде отиде конкурса за флаш и какво стана с него и
затова ще си постна тука в темата фимчето, което направих за него:
Shocked Shocked Shocked * Flash Projct
така и така има много общи черти с опаковачната ви харти от по-горе.
макар да се движи. ха... ха... ха...
Върнете се в началото
madlen

МнениеПуснато на: Съб Мар 13, 2004 10:33    Заглавие: Отговорете с цитат

Да си призная гледах го за първи път в 3 сутринта, но си казах, че ще му обърна повече внимание на сутринта, когато не ми се спи.

...
Амииии,... страшно хаотично ми е, композицията незнам къде се е загубила и толкова много цветове (които са ярки при това), та чак не се издържа. Идеята и тя ми се губи.

П.С. До колкото разбрах крайният срок на конкурса е бил преместен по-нататък.
jasab

МнениеПуснато на: Съб Мар 13, 2004 11:12    Заглавие: Отговорете с цитат

ами да идеята е хаосът и ситуацията на едно кръстовище, всички бързат, но си остават по местата в следващия момент и катастрофата, на която може би не съм акцентирал достатъчно. поличията и лилейката както си му е реда седят безучастно. цветовете са стерилни и сиви, но резбрах, как така са се получили по-сини, и контрастът на червените - кървавата баня (от катастрофата) на това кръстовище; останялите жълто, зелено и т.н., трябва да те объркат тотално, както се случва в една истинска такава ситуация. с филмчето искам да провокирам дали ще избягаш от ситуацията и ще продължиш безучастно. имах идея да има и втора сцена с пожар и трета с бомба, колко щях да съм актуален, но се отказах, защото никой нямаше да го разбере. исках и музика да сложа, но не намерих подходяща...

а между другото на кой адрес е конкурсът?
Върнете се в началото
madlen

МнениеПуснато на: Съб Мар 13, 2004 17:49    Заглавие: Отговорете с цитат

дамммм, както каза Жоро: "Много Джема Гура и Джошуа Дейвис" и както допълних аз: "гледани не както трябва".

Smile
georgivar
Site Admin

МнениеПуснато на: Нед Мар 14, 2004 22:03    Заглавие: Отговорете с цитат

Дори и да бях казал това - а не съм - не е хубаво да ме цитираш без позволение. Дори и да бях казал това...
madlen

МнениеПуснато на: Нед Мар 14, 2004 22:22    Заглавие: Отговорете с цитат

point taken.

съжелявам.
Smile
marto e velik
Нелегален

МнениеПуснато на: Пон Мар 15, 2004 10:43    Заглавие: Отговорете с цитат

Ami mnogo e svejo, haresva mi. Otlichava se ot neshtata koito vijdam vseki den v net-a. [цезнура]. Chao.
Върнете се в началото
jasab

МнениеПуснато на: Пон Мар 15, 2004 20:02    Заглавие: Отговорете с цитат

madlen написа:
дамммм, както каза Жоро: "Много Джема Гура и Джошуа Дейвис" и както допълних аз: "гледани не както трябва".

звучи ми като нещо на цигански и се нядавам да не е нещо лошо...
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Groove Manifesto Форуми -> Свобода за народа Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети