Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
jasab
|
Пуснато на: Пон Фев 23, 2004 14:44 Заглавие: Дай безценното си мнение |
|
|
дай безценното си мнение и коментари за това, което виждаш отдолу. защо не ти харесва или защо ти харесва? като какво би го характеризирал? ако нещо не ти е ясно или имаш въпрос питай!
малко е тежка (450кб), но вярвам че връзката ти е перфектна!
|
|
Върнете се в началото |
|
|
georgivar Site Admin
|
Пуснато на: Пон Фев 23, 2004 15:21 Заглавие: |
|
|
Това е опаковъчна хартия за подаръци! _________________ DO LESS. LIVE LONGER. |
|
Върнете се в началото |
|
|
madlen
|
Пуснато на: Пон Фев 23, 2004 16:17 Заглавие: |
|
|
напълно съм съгласна с Жоро. _________________ ахем. |
|
Върнете се в началото |
|
|
inty
|
Пуснато на: Пон Фев 23, 2004 16:42 Заглавие: |
|
|
Така ще изглежда скрийншот на картинката пред очите на някой солидно препил, след като са го фраснали яко по тиквата, за да му свият личното имущество! _________________ Kolkoto pove4e vali, tolkova pove4e vali! |
|
Върнете се в началото |
|
|
margaritka
|
Пуснато на: Пон Фев 23, 2004 18:11 Заглавие: bug |
|
|
otkroveno.... ne mislia che ima harmonia v cvetovete...osven ako tova ne e tursen efect... i ako ne e hartia za specialni podaruci za specialni hora |
|
Върнете се в началото |
|
|
rovas
|
Пуснато на: Вто Фев 24, 2004 14:24 Заглавие: |
|
|
Могууу шарена и претруфена имитация на нещо като заставка на музикален ТВ канал като изключим раирания background, който пък е "задължителен" в много Web сайтовете напоследък, с малки вариации на тема наклон на линиите. |
|
Върнете се в началото |
|
|
Delian
|
Пуснато на: Вто Фев 24, 2004 16:55 Заглавие: uf |
|
|
Уф, нищо не разбирам от такива изкуства но ще дам "безценното си мнение".
Не знам за какво е и какво е, но фона нещо хич не ми одисва, в смисал текстурата, цвета си е твое мнение!
И тия тъмно червените звезди имат сянка, която някък безуспешно се мъчи подреди хаоса. А и едната светло зелена.
Ама кажи какво е, щото на нищо не ми прилича. |
|
Върнете се в началото |
|
|
gradinko
|
Пуснато на: Вто Фев 24, 2004 23:08 Заглавие: жестоко е |
|
|
непременно трябва да го продадеш. не падай под 3500 евро ако ще турско да стане |
|
Върнете се в началото |
|
|
n1x0n
|
Пуснато на: Сря Фев 25, 2004 13:15 Заглавие: |
|
|
Нека позная?
Тренирал си с новите плъгини за Photoshop CS:
Ugly Star Deluxe 2.0
Disturbing Background Pro 1.5
Circle In Circle 3.14
и после завършителни работи с
Bad Composer CS?!
Нали?!
p.s. а Градинко с тези 3500 EUR ти подбива цената! Рембрант на аукционите върви по 250 - 300 000 и то за работи, които са стари! Ти това чисто новото можеш поне двойно до му искаш! _________________ --= Certainly there is no hunting like the hunting of man, and those who have hunted armed men long enough and like it, never really care for anything else thereafter =-- |
|
Върнете се в началото |
|
|
jasab
|
Пуснато на: Сря Фев 25, 2004 15:03 Заглавие: |
|
|
става дума за personal project, за съжаление на този етап от хардуеното развитие не може да бъде изчислен и видян, под който и е да е плеър. 30 секунди 60 кадъра отворен размер. с две думи flash. опитах да го експортирам в MOV, no flash mx ми прави грешки. . .
n1x0n за това, което си изброил толкова старателно, сега ще те разочаровам, защото на това, което тук съм постнал и виждаш - е изцяло разработка на флаш и с 6 символа (петолъчката, 8лъчката, точка, и няколко окръжности разположени в първия символ, и оттук нататък, всеки следващ символ съдържа до 5 от предишния и последния е бекграунд). Накрая бекграундите от символа са 3. Електриково злените петолъчки и тъмнолилавите, тези, които имат сянка както някой отбеляза са напълно отделен символ и може да се каже, че е единствения статичен.
найстина е за специални хора, за това няма съмнение...
неразбрах ебавка ли е това за продаването му за 3500 евро...
и никой не каза в крайна сметка дали му харесва, а аз обещавам да го постна много скоро в motion... |
|
Върнете се в началото |
|
|
georgivar Site Admin
|
Пуснато на: Сря Фев 25, 2004 22:50 Заглавие: |
|
|
flash ли дава грешки или просто процесорът се изпържва? _________________ DO LESS. LIVE LONGER. |
|
Върнете се в началото |
|
|
kmakaveev
|
Пуснато на: Чет Фев 26, 2004 10:14 Заглавие: ето го поредното безценно мнение! |
|
|
Стигнал съм до доста важен извод - обикновено(но не винаги) критиците са тези, които критикуват, а на практика не са способни да направят нещо стойностно(напр. да пуснат Фотошоп и да направят нещо по-добро от това, което са изкритикували жестоко и на всичкото отгоре са казали, че по еди-какъв си начин това можело да се направи по-добре ). Та и аз като един критик да си кажа...
Това, което си направил е една хубава и интересна картинка! Въпросът е: за какво ще я използваш? Ако просто си седнал и си направил на Фотошоп(или Флаш) това нещо от нямане какво да правиш, то аз имам доста такива експерименти(е, не толкова добър като твоя, но...)! Ако, както казваш, е част от някакъв "зверски" Флаш - постни УРЛ да го видим
Иначе картинката е много свежарска! А аз харесвам свежи неща! Дерзай! Има хляб в теб(и сирене, и луканка ... )! _________________ Up In Flames |
|
Върнете се в началото |
|
|
madlen
|
Пуснато на: Чет Фев 26, 2004 15:12 Заглавие: Re: ето го поредното безценно мнение! |
|
|
kmakaveev написа: |
Въпросът е: за какво ще я използваш? Ако просто си седнал и си направил на Фотошоп(или Флаш) това нещо от нямане какво да правиш, то аз имам доста такива експерименти(е, не толкова добър като твоя, но...)! Ако, както казваш, е част от някакъв "зверски" Флаш - постни УРЛ да го видим |
добър дизайн се получава, когато мислиш в обратен ред т.е. първо от какво имаш нужда, а после да го пресъздаваш визуално. Мисленето от какво имаш нужда не отхвърля мацането на екрана, колкото за да канализираш идеите си, но после почваш на чисто.
Така си мисля аз _________________ ахем. |
|
Върнете се в началото |
|
|
georgivar Site Admin
|
Пуснато на: Чет Фев 26, 2004 17:13 Заглавие: |
|
|
ама това дизайн ли е? _________________ DO LESS. LIVE LONGER. |
|
Върнете се в началото |
|
|
madlen
|
Пуснато на: Чет Фев 26, 2004 23:38 Заглавие: |
|
|
... на опаковачна хартия _________________ ахем. |
|
Върнете се в началото |
|
|
jasab
|
Пуснато на: Пет Фев 27, 2004 16:00 Заглавие: |
|
|
georgivar написа: | ама това дизайн ли е? |
... ами мисля, че мадлен ти отговаря севсем категорично, като автор на това, дори и да не е дизайн за теб. аз мисля, че изясних по-горе какво е, но вярвам, че мадлен знае по-точно за какво става дума! аз също търся отговор на този въпрос ... |
|
Върнете се в началото |
|
|
georgivar Site Admin
|
Пуснато на: Съб Фев 28, 2004 0:14 Заглавие: |
|
|
не бе
имах предвид, че по-скоро като арт проект звучи _________________ DO LESS. LIVE LONGER. |
|
Върнете се в началото |
|
|
jasab
|
Пуснато на: Пет Мар 12, 2004 20:13 Заглавие: |
|
|
не разбрах, къде отиде конкурса за флаш и какво стана с него и
затова ще си постна тука в темата фимчето, което направих за него:
* Flash Projct
така и така има много общи черти с опаковачната ви харти от по-горе.
макар да се движи. ха... ха... ха... |
|
Върнете се в началото |
|
|
madlen
|
Пуснато на: Съб Мар 13, 2004 10:33 Заглавие: |
|
|
Да си призная гледах го за първи път в 3 сутринта, но си казах, че ще му обърна повече внимание на сутринта, когато не ми се спи.
...
Амииии,... страшно хаотично ми е, композицията незнам къде се е загубила и толкова много цветове (които са ярки при това), та чак не се издържа. Идеята и тя ми се губи.
П.С. До колкото разбрах крайният срок на конкурса е бил преместен по-нататък. _________________ ахем. |
|
Върнете се в началото |
|
|
jasab
|
Пуснато на: Съб Мар 13, 2004 11:12 Заглавие: |
|
|
ами да идеята е хаосът и ситуацията на едно кръстовище, всички бързат, но си остават по местата в следващия момент и катастрофата, на която може би не съм акцентирал достатъчно. поличията и лилейката както си му е реда седят безучастно. цветовете са стерилни и сиви, но резбрах, как така са се получили по-сини, и контрастът на червените - кървавата баня (от катастрофата) на това кръстовище; останялите жълто, зелено и т.н., трябва да те объркат тотално, както се случва в една истинска такава ситуация. с филмчето искам да провокирам дали ще избягаш от ситуацията и ще продължиш безучастно. имах идея да има и втора сцена с пожар и трета с бомба, колко щях да съм актуален, но се отказах, защото никой нямаше да го разбере. исках и музика да сложа, но не намерих подходяща...
а между другото на кой адрес е конкурсът? |
|
Върнете се в началото |
|
|
madlen
|
Пуснато на: Съб Мар 13, 2004 17:49 Заглавие: |
|
|
дамммм, както каза Жоро: "Много Джема Гура и Джошуа Дейвис" и както допълних аз: "гледани не както трябва".
_________________ ахем. |
|
Върнете се в началото |
|
|
georgivar Site Admin
|
Пуснато на: Нед Мар 14, 2004 22:03 Заглавие: |
|
|
Дори и да бях казал това - а не съм - не е хубаво да ме цитираш без позволение. Дори и да бях казал това... _________________ DO LESS. LIVE LONGER. |
|
Върнете се в началото |
|
|
madlen
|
Пуснато на: Нед Мар 14, 2004 22:22 Заглавие: |
|
|
point taken.
съжелявам.
_________________ ахем. |
|
Върнете се в началото |
|
|
marto e velik Нелегален
|
Пуснато на: Пон Мар 15, 2004 10:43 Заглавие: |
|
|
Ami mnogo e svejo, haresva mi. Otlichava se ot neshtata koito vijdam vseki den v net-a. [цезнура]. Chao. |
|
Върнете се в началото |
|
|
jasab
|
Пуснато на: Пон Мар 15, 2004 20:02 Заглавие: |
|
|
madlen написа: | дамммм, както каза Жоро: "Много Джема Гура и Джошуа Дейвис" и както допълних аз: "гледани не както трябва". |
звучи ми като нещо на цигански и се нядавам да не е нещо лошо... |
|
Върнете се в началото |
|
|
|