ISSN 1312-0379

Главна > Статии > Мнения

Как да станеш супер известен. От wk lang.

въведение:
тази статия ще ти служи като ръководство за това как да спечелиш огромна популярност в света на ъндърграунд дизайна. така че оформи подписа си и се подготви за своя нов живот като суперзвезда.

избери си прякор::
твоето сегашно име, брад уолкър, вече не съществува. сега трябва да си избереш име съставено от една дума, която няма никакво отношение към теб или нещата около теб. от сега нататък, ще ти викат xanthus. ако искаш, можеш да добавиш случайно число накрая, за да увеличиш "загадъчността". какво ще кажеш за 17? чудесно сега ти вече си xanthus17. не отговаряй на брад, никога.

твоята самоличност:
ти, творецът известен доскоро като брад уолкър, живееш в някое поле из айова. вече не. роден си в германия, но сега живееш в швейцария. ти си на 19 години. имаш много къса коса и караш скейт. пиеш алкохол. твоите родители са разведени и носиш издънени панталони. слушаш техно, пънк рок и от време на време правиш свои денс ремикси. член си на многобройни дизайнерски групи, които всички ще се представят "скоро". ти си xanthus17.

твоят стил:
тук имаш два ибора: използваш или ярко жълто и червено или комбинация от бледи кафеникави и сини елементи. творбите ти не са нищо повече от изображения в различни слоеве и след това евентуално зацапани с blur. навигацията ти е текст. шрифтът е прекалено малък и не може да се разчете. твоите rollovers са просто удебелен текст. имаш и готин DHTML скролер. единственото съдържание на страниците ти са интервюта с други дизайнери, чиито сайтове никога не си посещавал. говориш на ти с "mschmidt" и "token." постваш линк към k10k.net, въпреки че никога няма да те помолят да направиш някой брой за тях.

структурата на твоя сайт:
това е твоят първи сайт; независимо от това, той е версия 2.01. можеш да сложиш всяко случайно число, обаче, трябва да е десетична дроб. на сайта си имаш от три до пет раздела. нито един от тях няма някаква образователна цел, а и не би трябвало. освен това имаш 80k splash картинка. истинското име на сайта ти е нещото, което се забелязва най-малко на картинката. твоите "updates" се отнасят за други сайтове. обаче тези ъпдейти са много редки. искаш да създадеш илюзията, че имаш живот. подновявай страницата най-често два пъти в месеца. тези новини просто ще обявяват за някой нов сайт, точно като твоя.

контактът с теб:
той е невъзможен. добре, възможен е, но тук се връщаме към момента с илюзията. ти искаш хората да си мислят, че нямаш време да отговаряш на техните и-мейли. можеш да отговориш спокойно, ако вече са минали три месеца. и-мейл адресът ти дори не е на твоя собствен домейн. той е chao@raekwon.ipt.sw .

малки правила:
никога не пишеш правилно, ти си грубиян.
никога не уточняваш прозношението на името си.
правиш много снимки.
името на приятелката ти е инга.
в своите произведения слагаш случайни цитати.
правил си splash за kiiroi.
имаш мейлинг листа, която никога не използваш.
правиш нов дизайн на сайта си на всеки 3 седмици.

ти, приятелю мой, сега си супер известен. наслаждавай се.