ISSN 1312-0379

Главна > Статии > Мнения

Порн.бг. От Владимир Петков.

Intro

Преди няколко дни реших да разгледам по-обстойно директориите на dir.bg. Следвайки хронологичен ред, неизбежно стигнах до директорията с порното. Като начало останах втрещен - 25 страници с линкове към специализирани сайтове. Но нещо друго ми направи още по-голямо впе-чат-ление. По-интересни се оказаха малките текстове, които анонимните дизайнери създават, за да привлекат посетители. Те са едновременно нечовешка концентрация на простотия и развита форма на дълбока перверзия.

Както и да ги гледам, както и да ги претеглям, все на смях ме избива, на смях през сълзи. Защо плача ли? Задавам си въпроса: с такова лице ли ще излезем пред света? Нима такива са ни потребителите в Интернет след като делът на порно сайтовете е толкова голям? Защо модераторът на kir.bg не последва примера на hit.bg и поне да изтрие пошлите инфота? За да не оставам голословен си избрах няколко по-забележителни перли от короната на dir.bg. Следователно ако съдържанието им може да ви е обидно или сте под 18 години, то моля не гледайте :)

Funny Part

Тези примери не са обект на възхищение. Много се двоумих дали да ги поместя тук, както и дали имам право за това. В крайна сметка се престраших. Понякога реалността говори най-добре. Пък и dir.bg и досега ги поместват на страниците си, така че... С оранжево е заглавието на страницата, а на сив фон е описанието към нея. Един ред по-надолу съм си позволил кратък коментар. Първоначалната версия на материала съдържаше около 45 заглавия, но голяма част от тях отпаднаха.

Бърз начин да лъснете бастуна по мрежата. Топъл нов ъпдейт

Ако са ви омръзнали трудно достъпните jpg-та по другите сайтове елате тук за най-лесно получаемото удоволствие - млади, топли jpg-та!

Емблематично изречение. Това за лъскането на бастуна и лявата ръка все си мислех, че са някакви градски легенди, ама на, грешал съм. Топли jpg-та. Топли банички, а за десерт малко боза под формата на порно филм. Идеалната закуска.

Сперма - мощни изригвания направо в устата

Най-добрите изпразвания директно в устата на жадни девойки! Внимавай да не те опръскат и теб :)

Без коментар.

Всичко за душата!!!

Страхотни галерии със хард секс и филмчета!!!

Ааааа, това ще да го е писал някой, перверзен платонист. Душата вече има нови потребности. Все си мислех, че секса е едно нечисто плътско удоволствие, ама на … не. То порното е неговата поезия. Направо за душата.

Анален секс - гъзно ебане

Анален секс - гъзно ебане, в гъза отзад

Това ми прилича на някакъв пътен знак. Точно, ясно и изчерпателно. Освен това има и осведомителна стойност - относно човешката анатомия. Ей, опасен човек съм. От всичко мога да си извадя поука.

В гъза отзад

Ако искате да видите как другите чукат в гъза: над 100 висококачествени картинки абсолютно безплатно - само заради красотата на действието. Дано повече жени позволяват :). Приятно гледане!

Дай боже. И ние в *bpm все за това се молим. Ето на Великден kano, ivgin и аз запалихме по свещ за аналния секс. Пък и тези жени, колко са прости. Като не искат да го правят заради нас, то поне нека да е заради красотата на действието. Никакъв арт в тях. Никакъв усет за красивото. Прав беше Гьоте да твърди, че жените били културно закърнели ...

Бритни Спиърс ГОЛА ! :)))

Бритни Спиърс, Ана Курникова, Дженифър Лопес . В еротичния обектив на Българския еротичен сайт !

Къде, къде, къде? Ааааа на този сайт ли?:) Дааа гола е и не е сама. Викнала си е приятелки, специално за еротичния обектив на Българския еротичен сайт. Каква жена. Знае че ние тук сме хора и е решила да ни ощастливи. По-добре Бритни от колкото НАТО. Лошо няма. Само се чудя, защо на различните снимки гръдната й обиколка се мени като нивото на река Дунав в сантиметри? Така де, голяма жена е вече. Гърдите трябва да са константа.

Много безплатна стока

Здраво ебане, от създателите на bghardcore, докъде я докарахме само ! Здраво ръгане в гъзъ, спермопили и т.н. абе много стока ...

До къде я докарахме само ... : "от създателите на bghardcore" - звучи като : "от създателите на Матрицата". Само че едното ни накара да гледаме безумно тъпия : Ромео трябва да умре : докато другото е някакъв неизвестен сайт. Btw какво е спермопил? Няма го в тълковния.

Секс Портал

Еротиката е изкуство, което трябва да бъде споделено. Разнообразни галерии, за всекиго по нещо. Най-красивите жени на света за най-красивите хора, при това напълно безплатно.

Това ми хареса. Грамотно е написано. Да кажем, че изключенията само потвърждават правилото...

Порно портала на Боби

Над 40 000 галерии с качествена еротика. Снимки на фотомодели от Плейбой Пентхаус Хъстлър и други. Галерии - секс, тийнс, ххх, модели, високо - качествени снимки.

Определено Боби не е пил само кафе. Това да направиш 40,000 (словом: четиридесет хиляди) галерии с качествена еротика не си е шега работа. Нека сметнем. Всяка галерия да има по около 20 снимки, умножаваме по 40 000 = 800 000 снимки. Средностатистическата порно снимкa в jpeg e около 30К, умножаваме по 800 000 = 24 000 000К. Това 24 гигабайта ли е? Титаничното усилие по галериите не е било достатъчно, така че Бо, е измислил няколко нови понятия като списанието : "Плейбой Пентхаус Хъстлър и други", или пък словосъчетанието: "високо - качествени". Висококачествени простотии.

Невероятни снимки на хермафродити

Невероятни снимки на хермафродити. Жени с пишки... елате да видите ако не вярвате. Гледаш го жена, пък то изрод. Ужас!

Гледаш сайт, HTML, пък то ужас. А пък нали бяха жени? Кой не си e учил уроците по биология за шести клас?

Строго Секретно

Галерии с лезбийки, анален, тийн и групов секс. Връзки към най-добрите порно сайтове. Само в "Строго Секретно" можете да се изповядатe напълно анонимно.

Шшт, да не чуе някой. Я, Вени Марковски, я накой друг. Току виж от bTV пак писали до hit.bg. Пък и много религиозни тези момчета. Ето вече втори сайт с религиозни препратки. Да вземе да основем някаква алтернативна църква. Едно е порното и ние сме в него.

Големи хубави дупета от Пенчев

Това е моята скромна колекция от големи, сочни, хубави дупета.

Евала ти правя Пенчев. Стига с тази скромност, страшни си ти задниците. Определено се вижда почерка на големия майстор. Само едно се чудя... от къде толкова сос?

Тотална възбуда

Галерии от спиращи дъха хардсекс фотоси. Вижте ги само как се чукат в линейката, в банята, под душа или на открито! Всички снимки са лесно достъпни и няма никакви досадни реклами.

Направо се възбудих отвсякъде. Не мога да дишам. Опс, астмата е. Има ли лекар на сървъра? Тишина.

Коолбойс - жиголо на повикване за гей и дами

Коолбойс - жиголо на повикване за гей и дами в цялата страна на телефон 0881071.

Много коол. Абе този телефон не беше ли: 0881001?

Раят на чекиджията

Еротична страница на известни модели и манекенки. Приготвят се и галерии от аматьорски снимки, както и някои наистина странни снимки от различни места в интернет. Всички от 4 група, 3 курс, право във БСУ ще могат да открият програмата си.

Аре всички в БСУ! Бас ловя, че този сайт го прави самия ректор. BTW, виждал съм подобни страници за УНСС, СУ, НБУ ... май ставаме свидетели на създаването на академично течение в порнографията. Скоро очаквам първия професор по порнология.

Анален Секс - мечтата на онаниста !

В този сайт има 600 порно снимки само на анален секс, подредени в галерии. Снимките са с абсолютно качество - обработени, оптимизирани и се намират на бърз български сървър. Вижте го и Вие.

Без коментар.

За последователките на Сафо

За жените, които обичат жените, и не само... Дизайна куца, но пък надявам се съдържанието да компенсира.

Слушай Сафо…

Sad Part

Второто изречение oт горния пасаж, описва невероятно точно българските порно сайтове. Те са грозни, безплатни и с крадени картинки. Разчитат на няколко банера и подчертана анонимност. Боже, един свестен няма. Някой, който да не представлява труд и творчество от трети клас. Не ни искали в Европа. Слагали ни визи. Били сме в лошите списъци. Тъжното е, че си го заслужаваме. Каквото и да си разправяме, както и да се надлъгваме, едва ли скоро ще можем да бъдем пълноправни членове на Европа. Докато държавата отделя по-малко от един процент от БВП за култура, докато Интернет/WEB в България представлява анархична маса от сайтове, ще ни се налага да бършем сълзички по развитите държави.

На времето, когато влязох за първи път в Интернет и се опитах да вляза в някой чуждестранен порно сайт, неизбежно стигах до препятствията: membership и adult check. Нима не е крайно време да започне да се прилага Закона за електронния подпис, нима е толкова трудно да се създаде единна система за adult check?

Моите искания

  1. Създаване на adult check система за контролиране на посетителите на еротичните страници.
  2. При предлагането си на free hosting, сървърите да задължават всеки порно сайт да интегрира adult check системата. В случай на отказ - del.
  3. По-строго модериране на описанията на страниците. Поздравявам hit.bg за политиката им в тази област. Време е и останалите да ги последват. Ало, dir.bg за вас става реч. Твърдите, че сте най-добрите, моля докажете го. Срам ме е да ви покажа на майка ми.
  4. Строго спазване на международните конвенции за забрана на разпространението на педофилия. Повишаване на сигурността на потребителите. До кога ще се крием зад твърдението, че "сигурността ни в Интернет не може да бъде гарантирана"? Ами направете нещо за да я гарантирате. Онези рекламки под формата на анимирани гифове ги дължите единствено на нашите кликвания.

Едно е сигурно. Докато горните събития не станат реалност, родното ни пространство ще си с остане с вкус на "направи си сам", подправен с порнография и пиратски програми. И за финал една прясна новина. Министерство на отбраната обсъжда отказването от .bg домейна и преминаването на .ogr . Защо? Защото чуждестранните посетители ги било страх да разглеждат .bg . Чао.