Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Dichev
|
Пуснато на: Съб Фев 04, 2006 14:02 Заглавие: Surgеtеk - lightning and surge protection |
|
|
Представям ви проект за нов корпоративен сайт на Surgеtеk - защити от токови удари, светкавици и други..
http://surgetek.fumedia.info
По задание дизайнът трябва да е с изчистен и информативен стил. Основната цел е да се оптимизира за уеб търсачките (понеже стария сайт е с фреймове - surgetek.co.za).
Това не е заглавната страница, ами е секцията Company Profile.. Надявам се, че до няколко дни ще мога да постна и част от останалите страници за информативна оценка..
Очаквам вашето мнение и препоръки  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Нед Фев 05, 2006 4:44 Заглавие: |
|
|
Празното пространство отгоре или го оправдай, или не го оставяй да е толкова много просто така...
Futura Book за "кои сме ние" и Verdana-та в хедъра не вдъхват сигурността към която се стремиш. При футурата най-вече въпросителния е много усукан и убива сериозността. А пък верданата ми напомни на Error page на MS. Просто е много "сурова" за хедъра. Бих пробвал с Оptima (ако го имаш).
"Пулса" (горе в ляво) ли е логото на фирмата?
Страницата която си показал е малко дълга, пък няма back to top, както и линкове в самия текст. Мисля че би било удобно ако в началото (или просто някъде, ти реши къде) да имаш нещо като "карта" с линкове за под-заглавията в профила на фирмата. Така като някои иска да намери "Experience"-a няма да скролва излишно... _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivozag

|
Пуснато на: Пон Фев 06, 2006 9:41 Заглавие: |
|
|
Много празно място горе в хедъра!
Тествай на 800х600 да видиш как изглежда. _________________ www.flickr.com/photos/ivozag/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dichev
|
Пуснато на: Вто Фев 07, 2006 22:02 Заглавие: |
|
|
съгласен съм ... ще поработя върху това.. |
|
Върнете се в началото |