Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Eraserhead Нелегален
|
Пуснато на: Вто Мар 23, 2004 0:33 Заглавие: Help |
|
|
Значи в един форум се счупих да обеснявам, че дизайна на този
САЙТ
е под всякаква критика и е много зле и само могат да спечелят ако го сменят.
Младежите металисти и най-вече "дизайнера" ми отвърнаха, че сайта е жесток, трепач, да си *** майката и тн. Че дори и професионални дизайнери го били гледали и Ах-вали и Ух-вали.
Ако някой има две минутки и би се сългасил да драсне две думи около дизайна, ще съм му много благодарен. Да получа малко подкрепа от другаде, че там са плоски мозъци.
Мерси и Живи и Здрави |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Същият Нелегален
|
Пуснато на: Вто Мар 23, 2004 0:38 Заглавие: |
|
|
Пък и да им покажем на металистите, 4е не ги бива нито в модата, нито в дизайна.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TheDestroyer
|
Пуснато на: Вто Мар 23, 2004 8:13 Заглавие: Ami koi kakvoto si ima |
|
|
Vij nemoje vsichki da sa vseznaeshti v momenta sum s dosta burz net i saita se zaredo burzo no predstavqm si nqkoi tehen fen s vruzka 2KB kak shte im se iskefi, da ne komentirame dizaina ako vuobshte moje da se kaje che ima neshto takova tam. I malkata mi sestra moje da pozicionira 20 gif'a i gotov ti strashen sait.
Sled kato ne sa ti oburnali vnimanie vuobshte gi zareji i nedei im pravi izlishna reklama. _________________ What the bulgarian web can be? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Същият Нелегален
|
Пуснато на: Вто Мар 23, 2004 8:26 Заглавие: |
|
|
Не им правя реклама изобщо. Издразних се на тесногърдието им. Днес дори видях, че са ме баннали и са ми изтрили всички постове защото не може така перфектния сайт да се критикува.
Сори ако съм ви занимавал излишно. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreado
|
Пуснато на: Вто Мар 23, 2004 15:38 Заглавие: |
|
|
zanival si sebe si izlishno.... temata e abs nenujna. Po dobre se otdai na kritiki nad nesto tvoe ili za nesto koeto mislish che mojesh da pomognesh,a ne pogvai horata taka bezmisleno.
\
Na tqh im haresva,tva ne e li dostatachno!? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Delian

|
Пуснато на: Сря Мар 24, 2004 15:12 Заглавие: az |
|
|
Аз не мога да коментирам, понеже съм от "конкуренцията"!  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Vania

|
Пуснато на: Съб Апр 24, 2004 15:17 Заглавие: Re: Help |
|
|
wizh sega nelegalen. w web biznesa ima orgomno pole za razlichni target grupi. tozi sajt si e na tochnoto mqtso i za tochnata target grupa. nali me razbirash.
toj ne e za teb i za men. ako ne ti hareswa otidi na drug URL adres i ne stoj na nego.
na men i na teb mozhe da ne ni hareswa, no toj otgowarq na potrebnostite na horata koito go polzwat.
edin sajt e dobyr, ako wyrshi rabota na horata koito go polzwat.
towa e. no ti maj imash lichen problem s tezi hora i iskash da ni polzwash kato adwokati, koeto e dosta smeshno. _________________ vv
designfield.org |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gerry Нелегален
|
Пуснато на: Нед Апр 25, 2004 19:10 Заглавие: |
|
|
Pove4e ot ujasen design Moje bi prez `70 bi bil po-interesen - vsepak 21 vek e |
|
Върнете се в началото |
|
 |
madlen

|
Пуснато на: Нед Апр 25, 2004 22:11 Заглавие: |
|
|
ама защо изобщо трябва да се 'счупваш да обясняваш' ?
Казваш си и това е. Какво се занимаваш?!
И съм съсгласна с Ваня, че тук се опитваш да ни използваш като хора, които трябва да те подкрепят, за да си още по-сигурен във вярността на твоята критика. _________________ ахем. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|