Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Vania

|
Пуснато на: Пон Ное 17, 2003 20:51 Заглавие: ДА ГО НАПРАВИМ ! |
|
|
da, be hora. hajde da naprawim nehsto, ne na shega.
da spretnem edno konkursche. hem nqma da sme samo hora koito samo plampat (spored nakoj dizajneri), shte naprawim neshto realno-wizualno. pyk mozhe da izleze neshto.
kakwo mislite. ?
he, he. kazhete.
alex написа: | Може да се направи състезание. Интересно да видим дали сме толкова талантливи, колкото си мислим че сме. ) Редактора задава темата, срока и после резултатите. Срок от 24 часа не е зле, а защо не и 12?
Какво ще кажете? |
_________________ vv
designfield.org |
|
Върнете се в началото |
|
 |
alex Нелегален
|
Пуснато на: Вто Ное 18, 2003 14:17 Заглавие: taka e |
|
|
hajde de, kakvo stana, shubeto li vi hvana? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Шмилев

|
Пуснато на: Вто Ное 18, 2003 15:20 Заглавие: |
|
|
ИМА МНОГО КОНКУРСИ, ДА СЕ СЪСТЕЗАВАМЕ ТАМ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gradinko
|
Пуснато на: Вто Ное 18, 2003 15:22 Заглавие: пишката ми е точно 13.5 см |
|
|
мерих я последно в 7ми клас и не мисля, че е пораснала оттогава.
ако си нямате работа, намерете някой приятел поет и му направете сайт да го четат хората. или намерете някоя красива приятелка и й направете хубави снимки да се продава момичето по-усешно. големи хора сме |
|
Върнете се в началото |
|
 |
WakeOP
|
Пуснато на: Чет Ное 20, 2003 15:33 Заглавие: а, вижте кво ми пратиха вчера :) |
|
|
http://www.computers.bg/expo/
няма да е точно мерене на пишките, щото е само за дами, ама... поне ще се позабавляваме  _________________ The sun goes down. I feel the light betray me... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Delian

|
Пуснато на: Пет Ное 21, 2003 17:16 Заглавие: aaa |
|
|
Бях видял (някъде) група дизайнери, (ама голяма група) който залагаха на пиксел арт си бяха направили къща. В смисъл всеки от тях беше направил по един етаж и се получи много интересно. Етажите бяха със стандартни размери (пък дали нямаше и шаблон) и те си пасваха идеално. Цялата работа беше много интересна. Може да направим нещо подобно, примерно улица или кола, или магазин, или кръчма, или друга улица. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n
|
Пуснато на: Пон Ное 24, 2003 18:22 Заглавие: |
|
|
Понеже Градинко май не се е изяснил така че да го разберете...
Трябва ли да си губите времето за глупости?!
Толкова ли няма смислен проект в който да се включите?!
Ваня, голямо момиче си, знаеш какъв е живота в БГ, ако ти е скучно, направи нещо с благотворителна цел, помогни някому!
Не тука да си правиме конкурсчета и да си ръкопляскаме един на друг "леле браво страшен си!", "ей ама и ти си добър!"! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gradinko
|
Пуснато на: Вто Ное 25, 2003 12:21 Заглавие: общественополезен труд |
|
|
именно, никсън. като има свободно време, намираме някой, който заслужава добър сайт, а не може да си го позволи, и го ощастливяваме. може да е фондация за сираци, движение за легализация на марихуаната или ебаси яката нова ъндърграунд група.
определено аз бих правил нещо такова, с условието да не ми се бъркат - хем ще си направя кефа да произведа хубав дизайн, хем ще се чувствам благодетел.
обаче пробвайте да намерите програмисти после |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Delian

|
Пуснато на: Вто Ное 25, 2003 15:37 Заглавие: p |
|
|
Ами ако ти трябва PHP&MySQL програмист - ето ме
... но аз все пак си държа на казаното, да направим нещо съвместно. Пък и колко време ще ти отнеме да нарисуваш едно вагонче 350х100 (говоря примерно). Е ако си зает не си длъжен баси.
+ ще стане нещо като поле на изява или каталог или както искаш го наричай ама ще е готино.
А за благотворителността не е лошо!
П.С. И както винаги става във форумите 100% съм обидил някого и предварително му се извинявам, защото не е станало нарочно. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|