Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
denull
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Vania

|
Пуснато на: Вто Юли 18, 2006 11:50 Заглавие: Re: Abstrac=life |
|
|
харесват ми. за какво са точно предназначени или са просто артистични графични полети?
:)vv _________________ vv
designfield.org |
|
Върнете се в началото |
|
 |
denull
|
Пуснато на: Съб Юли 22, 2006 3:41 Заглавие: Re: Abstrac=life |
|
|
ами някакви летежи...по-принцип някой от нещата са за www.evokeone.com - digitalart group...та всичко си го правя за кеф с две думи...и така цяла година мина  _________________ .dot |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Пон Юли 24, 2006 11:25 Заглавие: |
|
|
http://www.aeiko.net/
Неприятното-но-факт сходство в стила е малко разочероващо, за хора на които си направил някакво добро впечетление до сега. Най-дразнещо е че стила се ползва в абстракции, които по дефолт са неоправдани хави.
Добре е че все пак си концентрираш хъса в артгрупи и тем подобни проекти, за разлика от други твой не-до-там ориентирани набори
Ще ми се на мен да видя нещо твое, след периода ти на "външно облъчване" ако може така да се каже. Нещо което ти искаш да ни кажеш на нас, не просто естетика, а с няква мисловна заложба в него...
М тва естествено си е просто мое мнение и желание, ти си дизайнера - ти си решаваш
Успех _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivozag

|
Пуснато на: Пон Юли 24, 2006 12:32 Заглавие: |
|
|
Изтъркани хави са това. Ползват ги вече много често - навсякъде.
Общо взето, поомръзнаха малко и ще отлетят в небитието. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
denull
|
Пуснато на: Чет Юли 27, 2006 16:20 Заглавие: |
|
|
[quote="Дими"]http://www.aeiko.net/
Неприятното-но-факт сходство в стила е малко разочероващо, за хора на които си направил някакво добро впечетление до сега. Най-дразнещо е че стила се ползва в абстракции, които по дефолт са неоправдани хави.
Добре е че все пак си концентрираш хъса в артгрупи и тем подобни проекти, за разлика от други твой не-до-там ориентирани набори
Ще ми се на мен да видя нещо твое, след периода ти на "външно облъчване" ако може така да се каже. Нещо което ти искаш да ни кажеш на нас, не просто естетика, а с няква мисловна заложба в него...
М тва естествено си е просто мое мнение и желание, ти си дизайнера - ти си решаваш
Успех[/quote]
аз ненмаирам никаква сходство с колегата но щом така смяташ поразгледай девиантарт и пак помисли _________________ .dot |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|