Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
millenium_design Нелегален
|
Пуснато на: Нед Яну 22, 2006 18:15 Заглавие: Studio Millenium |
|
|
Здравейте,
предоставям сайта: www.millenium-design.com за критика във вашия форум, тъй като тук с малки изключения мненията звучат професионално. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nintendo
|
Пуснато на: Пон Яну 23, 2006 19:47 Заглавие: |
|
|
Ама тоя сайт "реален" ли е т.е. на истинска агенция ли е?  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivozag

|
Пуснато на: Вто Яну 24, 2006 16:13 Заглавие: |
|
|
не знам за вас, но аз искрено се смях
особено ме накърти слогана
Бизнес без реклама е като секс без партньор
както и
Дизайнът прави жените желани, продава кремвирши и други. Той е начин на живот. _________________ www.flickr.com/photos/ivozag/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nintendo
|
Пуснато на: Вто Яну 24, 2006 16:26 Заглавие: |
|
|
Мен "диско" интрото ме кефи .... направо "кърти мивки" и ми е много интересно тия хора дали наистина се взимат на сериозно. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivozag

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
RMFN
|
Пуснато на: Сря Яну 25, 2006 2:34 Заглавие: |
|
|
nintendo написа: | Мен "диско" интрото ме кефи .... направо "кърти мивки" и ми е много интересно тия хора дали наистина се взимат на сериозно. |
според мен сайта си е добър а тфа че са си играли да търсат (може и да са ги мислили нз) такива забавни реплики като Цитат: | Да. мобилните телекомуникации са част от ежедневието ни а жените... още повече. Тъй като залагат на добър дизайн! |
е според мен за да има за какво да се върнат хората на сайта им (защото сам убеден че ще има такива които ще се върнат само заради хумура )
П.п. а това че се взимат на сериозно .... е ясно може би?  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
georgivar Site Admin

|
Пуснато на: Сря Яну 25, 2006 9:32 Заглавие: |
|
|
Абе щом текста им е толкова як, а дори не съм се замислил да го чета, значи има малък проблем.
Другото, което ми направи впечатление (доста често ми прави впечатление и по други сайтове) е тва с компютърния шрифт. Този, който е като на старите игрови конзоли - онези отпреди 15-20 години. То е яко да го ползваш, но в супер редки случаи. И най-вече защото трябваше да навява асоциации с бъдещето преди 15-20 години. Сега е просто някаква отживелица. Съвременните компютри са с OSX и Vista, а шрифтовете са далеч от онези. С други думи, все едно ми говориш за бъдещето на компютрите и да ми показваш Правец 8. Не върви. _________________ DO LESS. LIVE LONGER. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivozag

|
Пуснато на: Сря Яну 25, 2006 11:26 Заглавие: |
|
|
да този "компютърен" шрифт е доста старичък
проблема е обаче и с другите шрифтове например
онзи "сплесканият" във флаш хедъра.
направо ме боли _________________ www.flickr.com/photos/ivozag/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nintendo
|
Пуснато на: Сря Яну 25, 2006 12:37 Заглавие: |
|
|
RMFN написа: | nintendo написа: | Мен "диско" интрото ме кефи .... направо "кърти мивки" и ми е много интересно тия хора дали наистина се взимат на сериозно. |
според мен сайта си е добър а тфа че са си играли да търсат (може и да са ги мислили нз) такива забавни реплики като Цитат: | Да. мобилните телекомуникации са част от ежедневието ни а жените... още повече. Тъй като залагат на добър дизайн! |
е според мен за да има за какво да се върнат хората на сайта им (защото сам убеден че ще има такива които ще се върнат само заради хумура )
П.п. а това че се взимат на сериозно .... е ясно може би?  |
Абе аре моля ти се ... щом към собствения си сайт толкова "сериозно" се отнасят, представям си как ще направят моя сайт ако съм им клиент.
We design future, do you? - и в тва ако имаше и капка смисъл ...  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RMFN
|
Пуснато на: Сря Яну 25, 2006 14:15 Заглавие: |
|
|
nintendo написа: | Абе аре моля ти се ... щом към собствения си сайт толкова "сериозно" се отнасят, представям си как ще направят моя сайт ако съм им клиент.
We design future, do you? - и в тва ако имаше и капка смисъл ...  |
е направили са си сайта малко по различен от стандартното - ние можем товаа онова ..
иначе за we design ... верно малко му са губи смисала кам края  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nintendo
|
Пуснато на: Сря Яну 25, 2006 14:51 Заглавие: |
|
|
Разликата между различен сайт ... и този сайт е колкото от тук до Марс .... т.е. огромна
Различен може да се нарече http://www.bio-bak.nl/ например,
ма да кажеш че "studio" millenium има "различен", "сайт" ... не мога да го разбера ...
има да ... нещо дет святка ... блести ... шокира ... развеселява ... със лоша композиция, типография, и т.н. обаче дали е сайт ... това незнам |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivozag

|
Пуснато на: Сря Яну 25, 2006 15:21 Заглавие: |
|
|
Обаче! - нека не забравяме има си един (огромен) контингент клиенти,
които се кефят на такива неща така че агенции като милениум биха им свършили идеална работа. За всеки влак си има пътници.
Иначе, кой ще прави календари и ще мисли слогани тип: Дограмата, това сме ние!  _________________ www.flickr.com/photos/ivozag/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nintendo
|
Пуснато на: Сря Яну 25, 2006 15:29 Заглавие: |
|
|
Дограмата, това сме ние! true
Прав си ... въпроса е какво тъсят "те" (студио миленум) тук ... дали,коментар, съвет, признание ... ма нещо мълчат. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|