Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
advanced
|
Пуснато на: Чет Яну 12, 2006 15:32 Заглавие: Търся дизайнер freelancer за работа at home :) |
|
|
Търся Уеб дизайнер с опит, необходими умения PhotoShop, DreamWeaver, HTML, ImageReady. Основни изисквания са свободно време поне 4 часа на ден, висока продуктивност и най-вече максимално качество.
Израбоват се предимно templates и банери.
Моля, прикачете линкове към ваши проекти в този форум.
Съжелявам за неформалния стил  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nintendo
|
Пуснато на: Чет Яну 12, 2006 15:36 Заглавие: |
|
|
И за какви пари става въпрос? за другото н.п.  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
namahshivaya
|
Пуснато на: Чет Яну 12, 2006 15:43 Заглавие: ;P) |
|
|
daj info deeeeeeeeeee hihihii
moje na private |
|
Върнете се в началото |
|
 |
advanced
|
Пуснато на: Чет Яну 12, 2006 15:44 Заглавие: |
|
|
nintendo написа: | И за какви пари става въпрос? за другото н.п.  | Грешен Въпрос..
следващия...
сега сериозно.. Ще се споразумея с най-добрия за парите. Спокойно знам как да ценя труда, особенно добросъвестния.
Но по това, че питаш първо за парите, се съмнявам да си от съвестните.
greetings.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
advanced
|
Пуснато на: Чет Яну 12, 2006 15:47 Заглавие: Re: ;P) |
|
|
namahshivaya написа: | daj info deeeeeeeeeee hihihii
moje na private |
за тези които се съмняват в качеството на работата си може и Private.
Не, не държа никкакъв тон, просто сам в добро настроение и се шегувам. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nintendo
|
Пуснато на: Чет Яну 12, 2006 16:06 Заглавие: |
|
|
Приятелю, теб те интересува аз какво мога, мен ме интересува ти какво предлагаш ... мисля че така е нормално да бъде. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
advanced
|
Пуснато на: Чет Яну 12, 2006 16:27 Заглавие: |
|
|
nintendo написа: | Приятелю, теб те интересува аз какво мога, мен ме интересува ти какво предлагаш ... мисля че така е нормално да бъде. |
Това е така, но ако продължим с разговора по този начин няма да стигнем до консенсус, защото аз искам да видя какво можеш за да кажа колко струва твоята работа, има дизайнери и дизайнери.. заплати и заплати..
Немога да разбера подобен вид пазарене, имам нещо което продавам ама няма да ти кажа какво е, но ТИ КОЛКО ДАВАШ?
не се получава нали? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nintendo
|
Пуснато на: Чет Яну 12, 2006 16:42 Заглавие: |
|
|
Приятелю, извинявай ама не си прав ти си човека на комуто е нужен дизайнер и ти първи трябва да обявиш условията (един вид ти "продаваш" това работно място).
Какво ще ме мотивира да кандидатствам за него? ..... условията ... част от които е и заплащането.
Ако пък не ти хареса моята работа ... нищо не ти пречи да не ме наемеш? Нали?
Простичко е.
ПП. Без лоши чувства. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
advanced
|
Пуснато на: Чет Яну 12, 2006 16:53 Заглавие: |
|
|
Ти първи трябва да обявиш условията.
Виж по горе..
Продавам работно място?
е какво да ти оговоря на това?
Какво ще ме мотивира да кандидатствам за него?
Ще изпадна в дебрите на антропологията и социологията..хехехе
Ако невиждаш нещо което те мотивира тук, защо спориш с мен? Просто иди в друг форум или тема.
Ако пък не ти хареса моята работа?
Няма как да разбера само от приказки..тц тц тц |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nintendo
|
Пуснато на: Чет Яну 12, 2006 17:16 Заглавие: |
|
|
Цитат: | Търся Уеб дизайнер с опит, необходими умения PhotoShop, DreamWeaver, HTML, ImageReady. Основни изисквания са свободно време поне 4 часа на ден, висока продуктивност и най-вече максимално качество. |
PhotoShop, DreamWeaver, HTML, ImageReady са основни инструменти за работа, без тях мн. ясно е че почти не може да се прави web design. (абе може амаааааа ... )
Основни изисквания са висока продуктивност и най-вече максимално качество. мииии всеки това търси ... ама срещу какво?!?!?!?!?!?!??!
Споря щото съм безработен ... и ми е чудно това "ловене на маймуни със трици ..."
Аре лек ден и успех във търсенето.  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
advanced
|
Пуснато на: Чет Яну 12, 2006 17:26 Заглавие: |
|
|
nintendo написа: | Цитат: | Търся Уеб дизайнер с опит, необходими умения PhotoShop, DreamWeaver, HTML, ImageReady. Основни изисквания са свободно време поне 4 часа на ден, висока продуктивност и най-вече максимално качество. |
PhotoShop, DreamWeaver, HTML, ImageReady са основни инструменти за работа, без тях мн. ясно е че почти не може да се прави web design. (абе може амаааааа ... )
Основни изисквания са висока продуктивност и най-вече максимално качество. мииии всеки това търси ... ама срещу какво?!?!?!?!?!?!??!
Споря щото съм безработен ... и ми е чудно това "ловене на маймуни със трици ..."
Аре лек ден и успех във търсенето.  |
Да от самото начало разбрах защо си без работа. Защото питаш първо за кинтите! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nintendo
|
Пуснато на: Чет Яну 12, 2006 17:36 Заглавие: |
|
|
Ми не си прав .... без работа съм щото "живея от въздуха" .. и не ми требват кинти ... съответно не ми е нобходимо да бачкам. и само когато ми стано много скучно ... правя "псевдо" дизайн (ей така да е шареничко просто) за без пари ... от любов към професията и за доброто на "хората" ....
пп. под "хората" разбирай .. теб |
|
Върнете се в началото |
|
 |
advanced
|
Пуснато на: Чет Яну 12, 2006 17:41 Заглавие: |
|
|
nintendo написа: | Ми не си прав .... без работа съм щото "живея от въздуха" .. и не ми требват кинти ... съответно не ми е нобходимо да бачкам. и само когато ми стано много скучно ... правя "псевдо" дизайн (ей така да е шареничко просто) за без пари ... от любов към професията и за доброто на "хората" ....
пп. под "хората" разбирай .. теб |
ок ок ... 1 банер е между: 7-10 лева (10 на ден), 1 template от 10 до 500 лева. последното онема между 4 и 8 часа без експот.
Но си намерих един пич, който е добьр от утре почваме..
мерси за вниманието  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nintendo
|
Пуснато на: Чет Яну 12, 2006 17:46 Заглавие: |
|
|
Е това е вече друго нещо ... браво ... а така ... и за другия път да знаеш ....  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
advanced
|
Пуснато на: Чет Яну 12, 2006 17:52 Заглавие: |
|
|
nintendo написа: | Е това е вече друго нещо ... браво ... а така ... и за другия път да знаеш ....  |
Това трябва аз да ти го кажа. Можеше да си ти. Но ти не пожела
само ми загуби следобяда в чат. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nintendo
|
Пуснато на: Чет Яну 12, 2006 17:59 Заглавие: |
|
|
Извинявай за времето ама сега поне зная какво изпускам ...  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
namahshivaya
|
Пуснато на: Чет Яну 12, 2006 18:14 Заглавие: :P |
|
|
s twoq chat men totalno me zabrawi hihihi
ako reshish za po natam ste goworim ;P tykmo ste sym si wdignal oste poweche niwoto hihihihi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
advanced
|
Пуснато на: Чет Яну 12, 2006 18:40 Заглавие: Re: :P |
|
|
namahshivaya написа: | s twoq chat men totalno me zabrawi hihihi
ako reshish za po natam ste goworim ;P tykmo ste sym si wdignal oste poweche niwoto hihihihi |
prati mi private ot tvoite proekti
mersi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bsc system

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
advanced
|
Пуснато на: Пет Яну 13, 2006 16:39 Заглавие: |
|
|
bsc system написа: | А ти ще се представиш ли най-накрая ?
Звучиш ми познато  |
Мне, съмнявам се да се познаваме, по принцип не посещавам БГ форуми, но този ми направи "особенно" впечатление та реших да се мотая наоколо.
Търся си няколко човека да ми помагат, но все попадам на хора, които или искат твърде много пари и малко работа или ако не се интересуват от неземни заплащания са обикновенно супер мързеливи.
При мен има страшно много работа на много добри пари, но на никого няма да кажа колко, докато не среща добрия за мен човек. Както казах умея да ценя труда на човека, работил съм за кого ли не, изпатил съм как ли не и си казах (преди) "ако някой ден аз ще съм работодател, винаги ще се сещам за тези моменти". Абе с 2 думи, Когато аз съм доволен от дизайнера, и той ще е доволен от мен. Мисля че съм близо до абсолюта, хехе.
Спирам с дрънканиците, ако неуспея да намеря и тук, се сещам за няколко гладни нации Philipines, India etc..
И там има много добри дизайнери, аз познавам няколко
Е какво поне опитах с БГ...Някои дори и това не правят.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bsc system

|
Пуснато на: Нед Яну 15, 2006 19:05 Заглавие: |
|
|
Начина по-който говориш малко дразни, можеби заради това все още не си намерил човека... Гладен никои няма да остане, ако приемаш работата еднакво важна както от наша така и от твоя страна туковиж сме се разбрали... _________________ bscsystem- deviant profile - AtomSolutions |
|
Върнете се в началото |
|
 |
advanced
|
Пуснато на: Нед Яну 15, 2006 21:42 Заглавие: |
|
|
bsc system написа: | Начина по-който говориш малко дразни, можеби заради това все още не си намерил човека... Гладен никои няма да остане, ако приемаш работата еднакво важна както от наша така и от твоя страна туковиж сме се разбрали... |
Не искам да дразня никого с думите си, малко ми беше писнало. Много е трудно да се намери подходящия човек, на комуто да имаш пълно доверие, които да знае за какво иде реч.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nintendo
|
Пуснато на: Пон Яну 16, 2006 11:30 Заглавие: |
|
|
Цитат: | Спирам с дрънканиците, ако неуспея да намеря и тук, се сещам за няколко гладни нации Philipines, India etc.. |
Мдаааа .. там е истината Успех  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bianka
|
Пуснато на: Сря Яну 17, 2007 20:27 Заглавие: |
|
|
Za da se namesia v spora, kojto i az ne znam za6to ste go zapo4nali, 6TE ZAPO4NA DA PI6A S GOLEMI BUKVI.
VIJDAM, 4E SE TURSI DESIGNER /NAJ-OB6TO KAZANO/. ADVANCED, VIJ TOZI SAJT: WWW.DESIGN,SVETU.COM, TOJ E PREDSTAVITELNIA SAJT ZA RABOTATA NA EDIN DESIGNER, HMMM... FREELANCER, KOJTO RABOTI NA MNOGO DOSTUPNI CENI I BURZO, VSMISUL SI ANGAJIRA VREMETO SPORED KLENTA I E BAQ SPOSOBEN. VIJ MU CENITE I PROEKTITE, V MOMENTA POSLEDNATA MU RAZRABOTKA NA CQLOSTEN SAJT, KOJTO NE E ZAVUR6IL O6TE, E NA ADRES: WWW.NASH-DOM.COM. IMA STABILNI /VSMISUL VAJNI/ KLIENTI, NE E PROSTO EJ TAKA DA SI PRAVI SAJT4ETA. SAM NAEMA DOMAIN, RAZRABOTVA KONCEPCIQ, RABOTI BURZO I TEM PODOBNI...BEEE, VIJ GO, MAJ TOVA TURSI6. Ako proqvqva6 interes, pi6i mi na paola@dir.bg, 4e ne smeq taka da mu razdavam kontaktite bez negovo znanie Ako se haresate, da znae6, cvetq i bonboni ne piq )))))) Uspeh, nadiavam se da ti pomognah. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rovas
|
Пуснато на: Съб Яну 20, 2007 12:11 Заглавие: |
|
|
Ми той Advanced за година време сигурно си е намерил точния човек
А, кирилицата и тя има главни букви, да |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nenormalen?
|
Пуснато на: Чет Фев 15, 2007 20:38 Заглавие: |
|
|
намерил дръжки ... "10 банера на ден!?!? и 1 темплейт за 4-8 часа!?!?!" хахахахах аллллоооооууу .. покажи един 4 часов темплейт че ми е любопино  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rovas
|
Пуснато на: Пет Фев 16, 2007 11:06 Заглавие: |
|
|
е това е друга тема  |
|
Върнете се в началото |