Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
alex Нелегален
|
Пуснато на: Пон Ное 17, 2003 0:15 Заглавие: Kak izbrahte svoq borwser? |
|
|
Bih iskal da zadam na vichki tuk edin vypros. Zashto izpolzvate tochno tozi borwser kojto izpolzvate, zashto izbrahte nego?
Shte se radvam da chuq Vasheto mnenie ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stormbringer
|
Пуснато на: Пон Ное 17, 2003 8:25 Заглавие: Защото така !!! |
|
|
Аз лично ползвам доста браузери.
Под Windows ползвам IE,най-вероятно по навик.
Лично на мен IE не ми се нрави в много отношения,но всъщност, ами просто го ползвам когато браузвам под Windows и това е.
По някои път си пускам и Mozzila или пък Opera.
И доста по често под Linux ползвам Mozzila - винаги съм я харесвал,а и определено по отношение на уеб стандартите се справя доста добре. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
georgivar Site Admin

|
Пуснато на: Пон Ное 17, 2003 22:39 Заглавие: |
|
|
Аз пък имам малко по-друг подход към проблема с браузърите. Гледам ралични сайтове с различни сайтове. Примерно всекидневните линкове са ми в Bookmark toolbara на Mozilla и са ми подредени в разни категории. Освен това използвам мейл клиента на Mozilla. За разни по-случайни сайтове използвам IE 6, като съотношението Mozilla / IE може би вече клони към 50 / 50. Но също ползвам и Opera 7.11 с един скин като на маковското Safari.
Все пак трябва да отбележа, че Mozilla все повече ми харесва дори и заради начина, по който показва шрифтовете - мноо гот, не знам на какво се дължи. _________________ DO LESS. LIVE LONGER. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
madlen

|
Пуснато на: Пон Ное 17, 2003 23:59 Заглавие: |
|
|
az pak polzvam IE (Internet eXploder) v umopomrachvashta kombinacia s Outlook Express :/
prichini: bookmarks sa kategorizirani v blizo 30+ kategorii. / garmi barzo i lesno.
 _________________ ахем. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iv4u
|
Пуснато на: Вто Ное 18, 2003 11:27 Заглавие: opera baby |
|
|
браузърът: Opera baby
причините: бързина от всякакъв вид
сигурност от всякакъв вид
отлично спазване на w3c спецификацийките
бързина казах ли
готин мейл клиент
и тея движения с мишката...
резултатът: води до пристрастяване
другите: netscape - не е за изхвърляне
mozilla - определено не е за изхвърляне
ie - аааa, луди ли сте бе, тва е ужасно |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n
|
Пуснато на: Сря Ное 19, 2003 17:04 Заглавие: |
|
|
Opera 7.11 - защото съм свикнал, бърза е и ми е удобна, не отваря някои страници обаче и мейл клиента не ме кефи, с половината POP акаунти не работи...
Mozila Firebird 0.7 - pure basics, използвам го отскоро като заместител на Netscape, който за мен изчезна от историята с появяването на Opera.
Internet Explorer - човек трябва да има този браузър ъпгрейднат, наточен - задължително... ще не ще...
Чистатата мозила не съм пробвал, защото имам The Bat за мейл-клиент и не ми трябва друго по-тежко мозилоподобно... _________________ --= Certainly there is no hunting like the hunting of man, and those who have hunted armed men long enough and like it, never really care for anything else thereafter =-- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Fahrenheit

|
Пуснато на: Чет Ное 20, 2003 11:51 Заглавие: |
|
|
Firebird 0.7 с плъгин да не пуска повече от един прозорец, а да държи всичко в табове. Както и с няколко други екстри. Води до пристрастяване
Операта нещо не ме пленява, псувам с нея като разработчик... ECMAScript-а и ми върти номера когато правя разни изгъзици - Иначе е приятен и мощен браузър предполагам, въпрос на навик.
IE *въздъхва тежко* го ползвам само с един шел към него - http://avantbrowser.com . Сигурно има и по-добри такива wrappers... За съжаление всяко уеб приложение, трябва да се съобрази с тоя браузър.
И така - както каза Георги "Майната им на браузърите". |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Delian

|
Пуснато на: Чет Ное 20, 2003 14:37 Заглавие: . |
|
|
Firebird 0.7 - най-малкото защото излезе скоро
От нея получавам бързина сигурност и т.н.
+ има готини скинове
+ табовете са много полезени ако гледаш по 100 сайта едновременно |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Delian

|
Пуснато на: Пон Фев 23, 2004 19:02 Заглавие: a |
|
|
Между другото ( къде ли е това другото? ) излезе и FIreFox! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nname Нелегален
|
Пуснато на: Вто Мар 02, 2004 11:30 Заглавие: |
|
|
Opera не е съвместим с поне 2 сайта които използвам ежедневно - blogger.com & guru.com. иначе е най-добрият, особено като ти падне транфера и разликата става ключова.
------------------------
pay me a visit [/url] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
larry
|
Пуснато на: Вто Мар 09, 2004 19:56 Заглавие: |
|
|
до скоро само в ие можех да събера всичко на един ред горе - четири бутона, файл-едит-и тн и адрес бара
сега и т-бърд, лисицата не ми харесва |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gandalf_logout Нелегален
|
Пуснато на: Съб Авг 14, 2004 10:43 Заглавие: Re: Kak izbrahte svoq borwser? |
|
|
Mozilla Firefox.
- заради табовете
- заради най-добрия списък с плъгини който съм виждал за браузър (особено заради adblock)
- заради уебмастър тоолбара |
|
Върнете се в началото |
|
 |
^^P

|
Пуснато на: Чет Авг 26, 2004 16:49 Заглавие: emi... kakvo da kaja |
|
|
qvno sa me zaribili o6te ot maluk s IE ... ;)
probval sum i drugi browseri, no toq i v momenta e na lice.
razbiram,che e WEBusability e neshto vajno ,no ne mi se nravi ideqta da tvorq neshto deto damoje da se otvarq na 100 razlichni browsera po edin i susht nachin. (i to samo shtoto nqkoi se guzari za da polzva poslednata programiska priumica)
ta v tozi smisul malko se draznq na facta,che se navudiha tolkova mnogo programki za razglejdane.
az sum za edna edinna systema, no konkurenciqta si e konkurenciq ;))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|